Er zijn ongetwijfeld veel vrouwen die een affaire beginnen met een royal vanwege zijn status, maar de Britse prins Harry heeft daar ook andere ervaringen mee! ‘Ieder meisje kan je vertellen dat het niet mijn prins-zijn is dat hen aantrekt. Het schrikt juist af! Als ik meisjes ontmoet, gaat het zoiets van: O god, hij is een prins!’ liet hij weten.

Lees ook: Koninklijke casanova's: prins Albert bleeft tot zijn 53e vrijgezel

Harry's avances

Toch zijn er heel wat beauty’s geweest die op Harry’s avances zijn ingegaan. De prins had romances met lingeriemodel Florence Brudenell-Bruce, een verre nicht van hem, serveersters Christiana en Jessica Donaldson, lady Natasha Howard, zusjes Astrid en Davina Harbord en tv-presentatrice Caroline Flack. Harry, die met een jaloerse blik naar het gezinsgeluk van broer William kijkt, dacht zijn zoektocht naar de ware te kunnen staken toen hij de Zuid-Afrikaanse Chelsy Davy ontmoette. Maar Chelsy maakte tot tweemaal toe een eind aan de relatie, om na zes jaar definitief met Harry te breken. ‘Het was zó enorm, zo idioot, angstaanjagend en ongemakkelijk. Ik kon er gewoon niet mee omgaan. Ik wilde een normaal meisje zijn. Het was erg moeilijk om zoiets te moeten doorstaan op die leeftijd. Gewoon vreselijk!’ bekende ze.

Knipperlichtrelatie

Twee jaar na de breuk met Chelsy leerde Harry Cressida Bonas kennen en hij viel als een blok voor haar. Maar ook dit werd een knipperlichtrelatie, tot ze drie jaar geleden definitief uit elkaar gingen. Ook Cressida wilde haar leven niet delen met een prins die in het middelpunt van de belangstelling staat. Een vriendin van haar vertelde: ‘Ze werd er gek van dat ze zoveel aandacht kreeg. Mensen die ze helemaal niet kende, hadden iets over haar te zeggen. Als Cressida op straat liep, hoorde ze onbekenden commentaar op haar leveren. Ze hadden het over haar kapsel, haar kleding, de manier waarop ze liep. Er werden ongevraagd foto’s van haar genomen. Cressida kon er gewoon niet meer tegen.’

Verloven

En toen was daar ineens actrice Meghan Markle, die Harry een jaar geleden zou hebben leren kennen in een Britse club. De relatie tussen Harry en Meghan lijkt zeer serieus. Ze bezochten elkaar het afgelopen jaar geregeld, ze gingen samen op vakantie en Harry zou volgens vrienden zelfs een aanzoek voorbereiden; hij zou zich vóór zijn verjaardag op 15 september willen verloven. Volgens insiders zou Meghan weleens de vrouw kunnen zijn die van eeuwige versierder Harry een brave huisvader maakt...

Lees het hele verhaal in Story. Editie 32 ligt nu in de winkel.

Wil je niets meer missen van Story? Neem een abonnement. Profiteer nú van onze speciale zomer-aanbieding: 10 nummers voor slechts €10

Beeld: ANP

 

Dat Meghan Markle heus niet alleen maar voor onbetaalbare kledingstukken gaat, liet de hertogin gisteren maar weer eens zien. Markle verscheen namelijk gewoon in een 'H&M'-tje tijdens een bezoek aan een van haar liefdadigheidsinstellingen. 

Ze ging langs bij Mayhew, een organisatie die zich inzet voor dierenwelzijn. Meghan is een echte dierenliefhebber, dus het is niet zo gek dat dit één van haar patronages is. Ze pakte dan ook spontaan een Jack Russell-terriër op en begon het beestje te knuffelen. Helaas kan ze de viervoeter zelf niet mee naar huis nemen, omdat ze volgens Markle hun handen al vol gaan hebben aan de baby.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Bron: Elle | Beeld: ANP

Onze koningin heeft vele talenten. Niet alleen zet Máxima zich in voor verschillende goede doelen, ook ging ze viral met haar soepele heupjes tijdens een concert. En nu blijkt dat ze nog veel meer in huis heeft.

Voor haar goede doel 'Méér Muziek In De Klas' schittert ze in een promotievideo. Niet zo gek, aangezien Máxima de erevoorzitter is van deze stichting. Wél verrassend is dat onze koningin hier haar acteertalenten laat zien. En wat doet ze dat goed!

Actrice

Okay, eerlijk: ze speelt zichzelf in het filmpje. Je moet heel goed kijken, want de 'doorbraak' van Máxima als actrice is maar heel kort te zien. De kinderen bellen aan bij villa Eikenhorst en daar doet onze koningin open. Zullen we haar vaker wat kleine rolletjes gaan zien spelen?

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Bron: Libelle | Beeld: ANP