Het is feest voor de koninklijke familie! Koningin Máxima viert vandaag haar verjaardag. Ze is 47 jaar geworden.

Naar verluid viert de koningin haar verjaardag in huiselijke kring in Villa Eikenhorst te Wassenaar. Wie haar wil feliciteren, mag de vlag uithangen. Er staan vandaag geen officiële activiteiten op de koninklijke agenda, dus het wordt een mooie, rustige dag voor onze koningin.

Red Ribbon Concert

Gisteravond waren koning Willem-Alexander en Máxima aanwezig bij het Red Ribbon Concert in Amsterdam. Artiesten als Ellen ten Damme, Jim van der Zee en het Riciotti Ensemble brachten in Afas Live in herinnering dat aids nog niet is verslagen.

Het concert is een voorbode van de grote conferentie Aids2018, die deze zomer in Amsterdam wordt gehouden.

Populair

Máxima is erg populair in Nederland. Uit een enquête van RTL Nieuws blijkt dat de koningin al jarenlang onze favoriete royal is. Voor ruim 45 procent van de ruim 500 ondervraagden is zij het populairste, Willem-Alexander staat op plek twee met 18,4 procent.


Beeld: ANP

Als Meghan Markle had geweten dat ze een potje ging basketballen, had ze vast een andere outfit aangetrokken. Maar de kersverse hertogin is de beroerdste niet en deed fanatiek mee. Op torenhoge hakken.

Wedstrijdje

Meghan bracht samen met haar man Harry een bezoekje aan de universiteit van Loughborough. Daar werden een aantal masterclasses gegeven door topsporters. Hoewel de koninklijke paar enkel had kunnen toekijken langs de zijlijn, besloten ze mee te doen aan een basketbalwedstrijd: Team Harry versus team Meghan. Wie er heeft gewonnen is niet bekend, maar aan hun winnaarsmentaliteit lag het in ieder geval niet.Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.


Beeld: ANP

Prins Harry en zijn vrouw Meghan Markle zouden afgelopen weekend de bloemetjes hebben buitengezet in onze hoofdstad, waar ze uitgenodigd waren voor de feestelijke opening van SoHo House Amsterdam. Dit meldt The Evening Standard.

Feestweekend

Harry en Meghan zouden drie dagen lang genoten hebben van een weekend dat omschreven werd als 'eten, drinken, slapen, dansen, bootjes en fietsen'. Naast de royals werden er nog een aantal prominente gasten ingevlogen, zoals acteurs Eddie Redmayne, Jenna Coleman, Stanley Tucci en model Lily Cole.

Exclusieve club

SoHo House is een exclusieve club voor leden en doet tevens dienst als hotel voor diezelfde leden. Voor Harry en Meghan heeft de club een speciale betekenis, omdat hun eerste date plaatsvond in een privé eetkamer van SoHo House London. Ook zou Meghan haar vrijgezellenfeest hebben gevierd in een vestiging van de club in de Engelse Cotswolds.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.


Beeld & tekst: ANP