Na haar studie economie en bedrijfskunde aan de Universidad Católica Argentina, vertrekt Máxima Zorreguieta naar Boston in Amerika, waar ze nog een studie volgt. In 1996 vertrekt ze naar New York, waar ze een loopbaan begint in de finan-ciële wereld bij achtereenvolgens HSBC James Capel, Dresdner Kleinwort Benson en de Deutsche Bank. En dán komt ze in 1999 in het Zuid-Spaanse Sevilla, waar ze met vrienden de jaarlijkse feestweek Feria de Abril viert, Willem-Alexander tegen...

Financiële kennis

De twee worden verliefd, en wanneer de kroonprins en Máxima zeker van elkaar zijn, verhuist Máxima naar Brussel, waar ze haar loopbaan bij de Deutsche Bank voortzet, en van waaruit ze Nederland beter kan gaan leren kennen. Na het bekendmaken van de verloving op 30 maart 2001 zegt Máxima haar baan bij de Deutsche Bank op. Haar carrière in de financiële wereld mag dan tot een einde zijn gekomen, Máxima kan haar financiële kennis uitstekend gebruiken in haar nieuwe leven als prinses en later als koningin. En dan met name bij haar missie om over de hele wereld financiële diensten voor iedereen toegankelijk te maken. 

Beeld: ANP 

Het is nooit een geheim geweest dat Harry de losbandige zoon van Diana en Charles was, niet William. Je ziet de toekomstige koning daarom ook niet vaak avontuurlijke dingen ondernemen. Tot nu. Niemand minder dan Wills is namelijk op een motor gespot tijdens een werkbezoek aan motormerk Triumph.

Een echte waaghals zal William waarschijnlijk nooit worden, maar het bezoek aan Triumph in Hinckley was natuurlijk het perfecte moment om weer eens een motor uit te proberen. Want ja, hij schijnt een groot liefhebber te zijn. Na een rondleiding door de fabriek was het dan zover: er werd een rondje gemaakt.


Grote kans dat William het helemáál niet erg vond om zijn hobby met zijn werk te combineren.

Beeld: Getty Images, ANP

Met Meghan Markle als toekomstig lid van de Britse koningshuis hebben de Britten eindelijk weer iemand die qua allure in de buurt komt van prinses Diana. Dat Meghan nu al ontzettend populair is blijkt. Ze krijgt namelijk zoveel fanmail dat het Britse hof nu personeel zoekt om alles op orde te krijgen.

Daily Mail meldt dat Kensington Palace op zoek is naar iemand die administratieve ondersteuning kan bieden zodat het kantoor efficiënt kan blijven werken. Als je denkt dat Meghan nu al veel brieven en mails krijgt heb je het mis. Waarschijnlijk worden de royals rondom de bruiloft van Harry en Meghan overspoeld met berichten. Door extra personeel in te zetten hopen de royals om het onder controle te houden.

Het is ongetwijfeld een slimme zet. De kans is groot dat Meghan het koningshuis weer flair gaat geven.

Beeld: ANP