Koningin Letizia en prinses Sofia gingen dit weekend op ziekenbezoek bij de ex-koning Juan Carlos, die geopereerd is aan zijn rechterknie. De dames waren opvallend goed gehumeurd voor de gelegenheid, een paar dagen daarvoor hadden ze nog een fikse ruzie...

Koek en ei

Het lijkt er sterk op dat de Spaanse royals een toneelstukje opvoeren. De twee grepen het ziekenbezoek aan de tachtigjarige Juan Carlos aan om te laten zien dat alles weer koek en ei is. Letizia opende breed lachend het portier voor haar schoonmoeder en liepen vervolgens samen naar binnen. De Spaanse royals doen er overduidelijk alles aan om de rel van afgelopen week te herstellen. 

Rel

Letizia en Sofia lagen onder vuur door een video van de paasmis, waarop duidelijk te zien is dat de dames elkaar niet mogen. De Spaanse koningin leek een fotomoment met haar schoonmoeder en haar dochters te verhinderen door steeds door het beeld te lopen. Het liep zo erg uit de hand dat koning Felipe zich geroepen voelde om de boel tussen zijn moeder en vrouw te sussen. 

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Article continues after the ad

Beeld: ANP