Een crisisberaad heeft plaatsgevonden onder adviseurs van de Britse koninklijke familie. Er moest besloten worden wat de beste manier was om om te gaan met de uitlatingen van de vader van Meghan, Thomas Markle, in de media. 

Volgens de DailyMail zou het zelfs zo ernstig zijn, dat koningin Elizabeth er helemaal klaar mee is. Ze zou woest zijn en maatregelen willen nemen om Thomas het zwijgen op te leggen. Gesproken wordt van een 'onhoudbare en precaire situatie'. Daarom heeft de koningin nu drie opties om een interventie te laten plaatsvinden.

Article continues after the ad

Onhoudbare sfeer

De eerste mogelijkheid is om de verstandhouding tussen vader en dochter te herstellen. Bij de tweede variant zou een bemiddelaar aanwezig zijn om het gesprek tussen de twee in goede banen te leiden. De laatste keuze, die de voorkeur van 'The Queen' verkiest, is om alle banden te verbreken tussen Meghan en Thomas. Elizabeth zou op het punt hebben gestaan om dit laatste te eisen. Paleisvertegenwoordigers geven aan: 'Er dreigt een onhoudbare sfeer te ontstaan die slecht is voor het imago van de koninklijke familie en de echtgenote van prins Harry.'

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Bron: AD | Beeld: ANP