Koningin Elizabeth heeft formeel toestemming gegeven aan haar kleinzoon prins Harry om met zijn verloofde Meghan Markle te trouwen.

Door: Irene de Waal (Libelle)

Dit deed ze in een brief aan de Privy Council, een formeel adviesorgaan van de Britse koningin die bestaat uit hooggeplaatste politici, rechters en bisschoppen.

Brief

“Ik verklaar dat ik instem met een huwelijkse overeenkomst tussen mijn geliefde kleinzoon Prins Henry Charles Albert David van Wales en Rachel Meghan Markle”, staat in de brief.

Formaliteit

Het was een formaliteit, zoals de 91-jarige koningin al eerder had aangegeven. Maar haar goedkeuring is wel belangrijk, want anders verliest Harry alle rechten op de troon. De Britse prins is vijfde in de lijn van troonopvolging. Vóór hem zijn prins Charles, prins William en diens kinderen prins George en prinses Charlotte de potentiële troonopvolgers.

Het huwelijk van prins Harry en Meghan Markle is op 19 mei in Windsor Castle.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebook pagina!


Door: Libelle | Beeld: ANP

 

Meghan Markle heeft haar leven als Hollywoodster moeten opgeven, maar Harry's ex kan nu weer doen en laten wat ze wil. En dat doet de 29-jarige Cressida Bonas. De blondine is uit de kleren gegaan voor een pikante fotoshoot.

Pikante fotoshoot

Tussen 2012 en 2014 was het volstrekt ondenkbaar dat Cressida een naaktshoot zou doen. De socialite had toen een relatie met prins Harry. Maar nu hoeft ze zich niet meer te houden aan koninklijke regels. Cressida is uit de kleren gegaan voor een campagne voor vis, en daarom poseert ze er met één.

Vrienden

Harry en Cressida zijn als vrienden uit elkaar gegaan. De blondine was ook aanwezig bij Harry en Meghans bruiloft.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.


Beeld: ANP

Doria, de moeder van Meghan Markle, kan haar geluk niet op. Ze is dolblij voor haar dochter en schoonzoon, en kan niet wachten om haar kleinkind te verwelkomen.

Verhuizing?

Meghans moeder kijkt enorm uit naar de komst van haar kleinkind, meldt Daily Mail. Doria zou zich al flink aan het voorbereiden zijn. Volgens de Britse website is ze de afgelopen maand gezien bij een les in kraamzorg. Insiders beweren zelfs dat Doria haar leven in Los Angeles achterlaat, om haar dochter in Londen te helpen met de baby.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.


Beeld: ANP