Queen Elizabeth zit al jaren op de troon. Haar zoon Charles kan enkel afwachten tot hij het stokje mag overnemen. Maar ondanks haar drukke schema, heeft de 91-jarige koningin altijd tijd voor een cocktail. Wel vier per dag, om precies te zijn.

Lees ook: Deze €9,99 nagellak draagt Queen Elizabeth al sinds 1989

Indrukwekkend

Business Insider zette op een rijtje wat de koningin eet en drinkt per dag. En haar drinkgedrag is best wel indrukwekkend! Voor de lunch geniet ze al van een gin en Dubonnet cocktail met citroen en ijs. Dan bij de lunch drinkt ze een heerlijk glaasje wijn. Deze lunch is vaak gezond en simpel, maar soms zit er ook een stuk chocoladetaart bij als toetje.

Shaken or stirred

's Avonds lust ze nog wel een droge martini, maar het is niet bekend of ze deze 'shaken' or 'stirred' drinkt. Dan sluit ze de dag af met een glas champagne, vaak van merken zoals Bollinger, Lanson en King. De nicht van de koningin, Margaret Rhodes, vertelde aan The Independent dat haar voorkeuren in drank nooit veranderen. Maar er is wel andere alcohol beschikbaar in Buckingham Palace. We weten wel dat Elizabeth zeker niet heel erg van bier houdt: ze sloeg een pint Guinness af tijdens een fabriekstour in Dublin.

Wil je niets meer missen van Story? Neem een abonnement. Profiteer nú van onze speciale zomer-aanbieding: 10 nummers voor slechts €10

Bron: Cosmopolitan | Beeld: ANP

 

Over iets minder dan twee maanden is Kate Middleton uitgerekend van haar derde kindje. Het stel heeft al twee kinderen. Op 22 juli 2013 kregen ze George, op 2 mei 2015 gevolgd door Charlotte. 

In het Verenigd Koninkrijk rennen de mensen al massaal naar de wedkantoren om in te zetten op het geslacht, gewicht en de naam van de baby van Kate en William. Bizar. Het wedkantoor Paddy Power heeft zelfs alle weddenschappen tijdelijk on hold gezet. Dit omdat de meerderheid namelijk al zijn geld inzet op de naam Mary. Zal dit dan de naam worden van het derde kindje van Kate en William? 

Mary

Mary is een van de middelste namen van Koningin Elizabeth en het was ook haar grootmoeders naam, Queen Mary, getrouwd met George V.

Beeld: ANP | Bron: Elle

Voordat Meghan de liefde vond bij Prins Harry, zijn er nog wat mannen hem voorgegaan. De actrice is zelfs getrouwd geweest! Een aantal jaren terug was een gescheiden vrouw nog not done in het Britse Koningshuis, maar nu lijkt koningin Elizabeth Meghan te hebben omarmd. 

Trevor Engelson

De man aan wie zij al eerder het ja-woord gaf heet Trevor Engelson. Van 2011 tot 2013 waren de twee getrouwd. Volgens insiders was Meghan haar rol in de populaire serie Suits de reden van de breuk. Trevor was in Los Angeles films aan het maken, terwijl zij aan de andere kant van het land was voor opnames. Trevor werkt momenteel aan een 'fictieve' show over een Amerikaanse gescheiden moeder die naar Londen verhuist om met een Britse prins te trouwen. Klinkt bekend, lijkt ons.

Rory McIlroy

Deze relatie is nooit officieel bevestigd, dus of hij nu in dit rijtje thuis hoort... Volgens de Ierse fans in ieder geval wel. Zij vonden namelijk een filmpje van een gezamenlijke Ice Bucket Challenge, waarin ze het wel heel gezellig hadden. Ook werden ze samen gespot tijdens een etentje. Zouden ze dan toch? Bronnen ontkennen een relatie tussen de twee.

Cory Vitiello

Daarna volgde een serieuze relatie van twee jaar met de Canadese topchef Cory Vitiello. Hij was de man met wie ze samen was voor Prins Harry van 2014 tot 2016. Ze woonden zelfs samen in een townhouse in Toronto. Toch eindigde ook deze relatie omdat vermoedelijk voor beiden hun carrière op de eerste plaats kwam. Ook kwam Prins Harry in het spel toen ze nog officieel samen was met Cory. Oei! Harry zou dus mogelijk een steentje bij hebben gedragen aan de breuk.

Bron: Elle | Beeld: Instagram & Alberto E. Rodriguez (ANP)