Ex-koning Juan Carlos heeft maar al te vaak zijn Spaanse charmes in de strijd gegooid. De charmeur heeft naar verluidt het bed gedeeld met vijfduizend vrouwen. De meeste sekscapades vonden plaats toen hij al getrouwd was met Sofía. 

5000 minnaressen

Dat is te lezen in een spraakmakend boek van oud-kolonel Amadeo Martínez Inglés. Dat Juan Carlos het niet zo nauw neemt met de huwelijkse trouw, is al langer bekend. Maar hoe bont de ex-koning het precies maakte, was niet eerder duidelijk. De schrijver van het boek heeft een inschatting gemaakt van zijn bedpartners en kwam op 4.786 vrouwen. Vandaar de titel van het boek: 'Juan Carlos I, de koning van de 5000 minnaressen'. 

Prinses Diana

Juan Carlos is volgens het boek een seksverslaafde, wat begon in de puberteit. De meeste vrouwen strikte hij na zijn kroning in 1979, hij zou sindsdien 3000 vrouwen in bed hebben gehad. "Bekende en onbekende vrouwen, actrices en fotomodellen. Ook de Britse prinses Lady Diana wordt genoemd. De vraag is of dat waar is hoor, er zijn wel verklaringen van Diana die zei dat ze zich zeer ongemakkelijk voelde in de nabijheid van de koning," zegt correspondent Rop Zoutberg tegen de NOS. De royal had soms tien minnaressen tegelijk. 

Twijfels

Er zijn wel twijfels over de inschatting van oud-kolonel Martínez. Hij staat niet bepaald bekend als een liefhebber van het koningshuis en heeft eens een boete heeft gekregen van 6.000 euro voor het beledigen van het koningshuis.

Wil je niets meer missen van Story? Neem een abonnement. Profiteer nú van onze speciale zomer-aanbieding: 10 nummers voor slechts €10

Beeld: ANP

De relatie tussen Meghan en haar vader Thomas Markle zou de laatste tijd allesbehalve goed zijn. Toch weerhoudt dit er Meghan niet van om weer contact te willen met haar vader. Maar ze stelt wel één eis aan een mogelijke verzoening. 

Volgens een bron aan Daily Mail zou Meghan alleen contact willen als hij ophoudt met negatieve verhalen te verspreiden aan de media. Ze heeft dan ook liever dat Thomas rechtstreeks naar haar een bericht stuurt, dan indirect in alle bladen.

Wel contact

Ook zou het niet helemaal waar zijn dat het onmogelijk is voor Thomas om contact op te nemen met zijn dochter. 'Hij weet dat haar moeder Doria regelmatig contact met haar heeft en hij weet hoe hij Doria moet bereiken.' Daarnaast is het gebrek aan respect een doorn in het oog van de hertogin. 'Thomas praat meer met de pers dan dat hij direct contact zoekt met zijn dochter.'

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.


Bron: Grazia | Beeld: Hollandse Hoogte

Als prins Charles na al die jaren ‘wachten’ eindelijk koning van zijn land wordt, dan mag hij gelijk creatief aan de slag. Want hij mag de naam kiezen die hij wil.

Door: Tessa Heinhuis (Libelle)

Ofwel: hij hoeft helemaal geen Charles te blijven heten. Hij kan ook voor een van zijn andere namen Philip, Arthur of George kiezen. Dit zijn de doopnamen van Charles.

Mijn naam is George

Zo kozen koningen in het verleden ook weleens voor een andere naam als ze werden gekroond. Een vroegere Albert wilde namelijk door het leven gaan als koning Edward VII. En koningin Victoria heette eigenlijk Alexandrina. Van de laatste zes vorsten gebruikten er slechts twee hun geboortenaam op de troon.

Andere naam

Charles staat hier positief tegenover. Eerder zou Charles hebben gezegd dat hij serieus overweegt om met een andere naam de troon te bestijgen. Zo wil hij niet regeren als Charles III, maar als George VII. Op die manier zou hij zijn grootvader George VI eren, en wie weet ook een beetje zijn oudste kleinzoon, de zoon van William en Kate.

Prins van Wales

Charles werd geboren in Londen in Buckingham Palace. Sinds Charles 3 jaar oud is, is zijn moeder Elizabeth al regerend koningin. Sinds 1958 is Charles bekroond tot prins van Wales. Het is duidelijk dat hij graag koning wil worden. In 2012 zei hij namelijk al: ‘Ongeduldig? Ik? Wat een suggestie! Natuurlijk ben ik dat’.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.


Door: Libelle | Beeld: Hollandse Hoogte