Ex-koning Juan Carlos heeft maar al te vaak zijn Spaanse charmes in de strijd gegooid. De charmeur heeft naar verluidt het bed gedeeld met vijfduizend vrouwen. De meeste sekscapades vonden plaats toen hij al getrouwd was met Sofía. 

5000 minnaressen

Dat is te lezen in een spraakmakend boek van oud-kolonel Amadeo Martínez Inglés. Dat Juan Carlos het niet zo nauw neemt met de huwelijkse trouw, is al langer bekend. Maar hoe bont de ex-koning het precies maakte, was niet eerder duidelijk. De schrijver van het boek heeft een inschatting gemaakt van zijn bedpartners en kwam op 4.786 vrouwen. Vandaar de titel van het boek: 'Juan Carlos I, de koning van de 5000 minnaressen'. 

Prinses Diana

Juan Carlos is volgens het boek een seksverslaafde, wat begon in de puberteit. De meeste vrouwen strikte hij na zijn kroning in 1979, hij zou sindsdien 3000 vrouwen in bed hebben gehad. "Bekende en onbekende vrouwen, actrices en fotomodellen. Ook de Britse prinses Lady Diana wordt genoemd. De vraag is of dat waar is hoor, er zijn wel verklaringen van Diana die zei dat ze zich zeer ongemakkelijk voelde in de nabijheid van de koning," zegt correspondent Rop Zoutberg tegen de NOS. De royal had soms tien minnaressen tegelijk. 

Twijfels

Er zijn wel twijfels over de inschatting van oud-kolonel Martínez. Hij staat niet bepaald bekend als een liefhebber van het koningshuis en heeft eens een boete heeft gekregen van 6.000 euro voor het beledigen van het koningshuis.

Wil je niets meer missen van Story? Neem een abonnement. Profiteer nú van onze speciale zomer-aanbieding: 10 nummers voor slechts €10

Beeld: ANP

Dat Meghan Markle heus niet alleen maar voor onbetaalbare kledingstukken gaat, liet de hertogin gisteren maar weer eens zien. Markle verscheen namelijk gewoon in een 'H&M'-tje tijdens een bezoek aan een van haar liefdadigheidsinstellingen. 

Ze ging langs bij Mayhew, een organisatie die zich inzet voor dierenwelzijn. Meghan is een echte dierenliefhebber, dus het is niet zo gek dat dit één van haar patronages is. Ze pakte dan ook spontaan een Jack Russell-terriër op en begon het beestje te knuffelen. Helaas kan ze de viervoeter zelf niet mee naar huis nemen, omdat ze volgens Markle hun handen al vol gaan hebben aan de baby.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Bron: Elle | Beeld: ANP

Onze koningin heeft vele talenten. Niet alleen zet Máxima zich in voor verschillende goede doelen, ook ging ze viral met haar soepele heupjes tijdens een concert. En nu blijkt dat ze nog veel meer in huis heeft.

Voor haar goede doel 'Méér Muziek In De Klas' schittert ze in een promotievideo. Niet zo gek, aangezien Máxima de erevoorzitter is van deze stichting. Wél verrassend is dat onze koningin hier haar acteertalenten laat zien. En wat doet ze dat goed!

Actrice

Okay, eerlijk: ze speelt zichzelf in het filmpje. Je moet heel goed kijken, want de 'doorbraak' van Máxima als actrice is maar heel kort te zien. De kinderen bellen aan bij villa Eikenhorst en daar doet onze koningin open. Zullen we haar vaker wat kleine rolletjes gaan zien spelen?

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Bron: Libelle | Beeld: ANP