Koning Filip van België bedankt het Belgisch voetbalteam nadat de spelers een historische derde plaats hebben behaald tijdens het WK Voetbal in Rusland. Het team en de begeleidende staf bracht vandaag een bezoek aan het koninklijk Kasteel van Laken in Brussel.

Daar sprak koning Filip de spelers van het Belgisch voetbalteam toe. 'In naam van alle Belgen wil ik jullie bedanken voor jullie prachtige prestatie op het WK. Jullie behoren nu tot de drie beste ploegen in de meest populaire en bekeken sport ter wereld. Dat is heel wat voor ons land. Jullie hebben de harten van de hele wereld veroverd. Jullie teamgeest en strijdlust waren fantastisch,' aldus de Belgische koning.

Historisch

Gisteren speelde België de wedstrijd om de derde plek tegen Engeland en wonnen die met 2-0. Die prestatie is de beste tot nu toe tijdens een WK. In 1986 eindigde België voor het laatst zo hoog: het team behaalde toen de vierde plek. 

Incompleet

Niet de hele selectie was aanwezig tijdens de gelegenheid. Basisspeler Toby Alderweireld lag ziek op bed en kon er niet bij zijn. Na de felicitatie van het Belgische koningshuis ging het team door naar het centrum van Brussel voor de huldiging bij het stadhuis aan de Grote Markt.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.


Beeld: Hollandse Hoogte

Sinds Meghan Markle bij de Britse koninklijke familie hoort, zijn alle ogen op haar gericht. Al helemaal nu ze in verwachting is van een royal baby. De kersverse hertogin pronkte gisteravond met haar babybuikje tijdens de Royal Variety Performance in Londen.

Groeiende babybuik

Meghan heeft niet bepaald een rustige zwangerschap. De vrouw van prins Harry struint allerlei koninklijke gelegenheden af. Gisteravond was het koninklijke paar in Londen voor de Royal Variety Performance, waar diverse artiesten als Take That optraden. Meghan droeg een zwart-witte lange jurk waar haar groeiende babybuik goed zichtbaar was. Wat een plaatje!

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.


Beeld: ANP

Er bestaan talloze foto's van Máxima sinds ze lid is van het koninklijk huis. Maar foto's van voor die tijd, zien we maar weinig. Daarom is het erg bijzonder om de koningin op een foto te zien met haar jongere zelf.

Jongere zelf

Een handige fotoshopper heeft een bijzonder kunstwerkje gemaakt. Máxima omarmt de jongere versie van haarzelf, het meisje dat in Argentinië woont en nog geen idee heeft wat haar allemaal te wachten staat. Het valt ook op hoeveel de koningin op haar dochters lijkt. Hoewel Máxima zelf niet op sociale media zit en niet mag reageren, zal ze dit kiekje zonder twijfel heel speciaal vinden om te zien.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.


Beeld: Peter Smulders