Overspel, haat en nijd in haar (ex)schoonfamilie, pesterijen en prinselijke schandalen... Zal Sarah Ferguson, de ex-vrouw van de Britse prins Andrew, alles uit de doeken doen in haar nieuwe boek dat deze zomer verschijnt?

Toen Sarah Ferguson in 1986 met prins Andrew trouwde, dacht ze te zijn begonnen aan een romantisch en zorgeloos prinsessenleven. Niets bleek echter minder waar! Na de komst van hun dochters Beatrice en Eugenie bleek al snel dat Sarah grotendeels alleen voor de opvoeding kwam te staan, omdat Andrew óf aan het werk was óf de bloemetjes buitenzette – al dan niet in het gezelschap van vrouwelijk schoon.

Article continues after the ad

Onthullingen

Sarah troostte zichzelf echter niet alleen met eten, maar ook met het gezelschap van een andere man. Dat intieme moment met financieel adviseur John Bryan, op een buitenlandse locatie, werd door een fotograaf vastgelegd. De beelden gingen de hele wereld over. Schoonvader prins Philip had vanaf dat moment een bloedhekel aan Sarah en weigerde jarenlang in één ruimte met haar te zijn. Vijf maanden later was de scheiding van Sarah en Andrew een feit. Na de breuk bleven ze bevriend, Sarah steunt Andrew ook nu hij wordt beschuldigd van seks met een minderjarige. Het schandaal, waarvan de prins overigens ontkend dat hij erbij betrokken is, wordt breed uitgemeten in de pers. Hoe dan ook, Sarah heeft genoeg meegemaakt om er een boek over te schrijven. Zal de hertogin nog veel meer onthullen in haar nieuwe pennenvrucht Her Heart for a Compass, dat in augustus wordt uitgebracht? 

Beeld: Brunopress

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.