Kitty Spencer, het 30-jarige nichtje van prinses Diana, is zaterdag getrouwd. Zij en de 62-jarige miljardair Michael Lewis gaven elkaar in Rome het jawoord. En voor de grote dag had ze niet één, maar wel vijf jurken.

Vijf verschillende jurken

De bruiloft vond plaats in Villa Aldobrandini, een 17e-eeuws kasteel in de Italiaanse provincie. Kitty droeg vijf verschillende jurken van het Italiaanse modehuis Dolce & Gabbana, waarvoor Kitty al sinds 2017 als model werkt. De jurken waren stuk voor stuk royal 2.0. Het pronkstuk – met flinke schoudervullingen – leek zelfs en knipoog naar de spectaculaire trouwjurk van tante Diana, die zij in 1981 op haar huwelijk met prins Charles. Ook de sluier van Kitty was minstens net zo lang als het 7,5 meter lange exemplaar van Lady Di.

Article continues after the ad

Grote afwezigen

Prins Harry en prins William waren, enigszins tegen verwachting in, niet aanwezig op de bruiloft. Ook haar vader Charles, de broer van Diana, was niet aanwezig. Wel waren Pixie Lott en Sabrina Dhowre Elba, de vrouw van acteur Idris Elba, bij de feestelijke dag.

Twee jaar samen

In januari 2020 maakten Kitty en Michael Lewis (62), een succesvolle zakenman, bekend te gaan trouwen. Zes maanden eerder werden ze voor het eerst samen gespot in The Hamptons, een populaire en dure vakantieplek dicht bij de stad New York. Lewis is eigenaar van verschillende kledingmerken.

Door: Flaironline | Beeld: Brunopress

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.