De beschuldigingen van seksuele intimidatie en misbruik aan het adres van Kevin Spacey blijven binnenkomen. Op een zeer opdringerige manier probeerde de gevallen Hollywood-acteur ook Ari Behn, de ex van de Noorse prinses Märtha Louise, ‘het hof’ te maken... 

Sinds Kevin Spacey (58) wordt beschuldigd van grensoverschrijdend gedrag is zijn reputatie naar de knoppen. De oeuvreprijs die hij zou krijgen tijdens de uitreiking van de International Emmy Awards werd ingetrokken, zijn rol in de serie House of Cards is hij kwijt en zijn aandeel is geknipt uit de nieuwe film All the Money in the World. Zijn ooit zo succesvolle carrière is voorbij! 

Noorse prinses

En recentelijk vertelde Ari Behn (45), de ex van de Noorse prinses Märtha Louise (46) van wie hij vorig jaar na veertien jaar scheidde, dat Kevin ook niet van hem kon afblijven. In een radio-interview zei de schrijver/documentairemaker dat Kevin hem in 2007 had betast tijdens een galadiner van het Nobelprijscomité in Oslo, dat destijds werd gepresenteerd door Kevin en actrice Uma Thurman. Ari: ‘We hadden een fijn gesprek. Na vijf minuten zei Kevin: Laten we buiten een sigaret gaan roken. Tegelijkertijd greep hij me onder tafel in mijn kruis.’ De toenmalige echtgenoot van Märtha Louise, die nota bene niet-roker is, was totaal overrompeld en kon alleen maar uitbrengen: ‘Eh, misschien later...’ Maar de bizarre uitnodiging liet hij aan zich voorbijgaan.  

Article continues after the ad

Lees het hele verhaal in Story. Editie 51 ligt nu in de winkel.

Beeld: ANP