Meghan, hertogin van Sussex kan naar verluidt een paar miljoen verdienen met een paar minuten werk. Volgens verschillende Britse media hopen de makers van de serie Suits, waarin Meghan speelde voor haar huwelijk met prins Harry, dat de hertogin nog één keer in de huid van haar personage Rachel Zane kruipt.

"Er is nog geen bedrag genoemd", stelt een ingewijde in The Sunday Mirror. Volgens de bron wordt er "binnenkort" onderhandeld. "Ik heb bedragen van 2 tot 6 miljoen voorbij horen komen." Het geld zou naar een goed doel van Meghans keuze gaan.

Geruchten

Volgens de geruchten denken de makers van Suits aan een korte scène met Meghan en haar tv-echtgenoot Patrick J. Adams. De beelden zouden opgenomen moeten worden in het Verenigd Koninkrijk, zodat de zwangere hertogin niet naar Canada hoeft te vliegen. "We zouden een verhaallijn kunnen bedenken over het nieuwe leven van Rachel en Mike, die een gezin stichten, waarbij Rachel met een flinke babybuik te zien is." Volgens de ingewijde zou Meghan twee minuten in beeld komen en niet meer dan een paar regels tekst hebben. "Misschien iets over dat ze nooit durfde te dromen dat ze zo'n geweldig leven zou hebben. Dat zou het echte leven prachtig weerspiegelen."

Kijkcijferklapper

De makers zien het al helemaal zitten, weet de bron. "Het zou één of meerdere goede doelen een enorme boost geven, Meghan kan laten zien dat ze een moderne royal is en het zou voor ons een kijkcijferklapper betekenen."

Acteercarrière

Of Meghan ook zo enthousiast is, is nog maar de vraag. Ze nam afscheid van haar acteercarrière om met prins Harry te trouwen. In april, een maand voor de bruiloft, was Meghan voor het laatst te zien in Suits. Kensington Palace wilde niet reageren op het verhaal van The Sunday Mirror. Wel vertelde Meghan afgelopen zomer aan een fan van de serie dat ze de show mist.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld en tekst: ANP

Ruim twee jaar geleden schokten de Noorse prinses Märtha Louise (47) en haar man Ari Behn (46) vriend en vijand door hun scheiding aan te kondigen. Maar de twee lieten elkaar niet los en vierden zelfs kerst samen. Nu lijkt Märtha Louise dolgraag de tijd te willen terugdraaien...

Afgelopen kerst waren Märtha Louise en Ari en hun dochters samen – zo brachten ze kerstavond door bij Airi’s ouders en zus in het plaatsje Larkollen. Vorig jaar waren de exen en hun kroost uitgenodigd door Märtha Louise’s ouders, koning Harald en koningin Sonja, om kerstavond in de koninklijke kersthut door te brengen. Iedereen gaat nog zeer goed met elkaar om, en de recente nieuwjaarswens van Märtha Louise heeft in Noorwegen geruchten op gang gebracht dat de prinses met heel haar hart verlangt naar ‘oude tijden’, waarin zij en Ari nog getrouwd waren. In de Noorse krant Dagbladet zei de prinses eerder: ‘Ik hoop weer liefde te vinden. Ik wil de rest van mijn leven niet alleen blijven.’ Velen denken dan ook dat Märtha Louise met haar mooie woorden op Instagram een niet mis te verstane boodschap had voor Ari... 

Dit artikel komt uit Story. Editie 3 ligt nu in de winkel of lees verder op Blendle

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: Peter Smulders

Sinds Meghan Markle lid is geworden van de Britse koninklijke familie is ze een voorbeeld geworden voor velen. Zo blijkt maar weer, want niet alleen Meghans kapsel, kleding en nagels zijn erg populair, ook willen mensen hetzelfde gebit als de hertogin van Sussex.

Sinds kort blijken Meghans tanden ook gewild te zijn, meldt RTL Boulevard. En zeg nou zelf: wie wil er nu geen koninklijk gebit? Het is tegenwoordig mogelijk, want je kunt het gebit van Meghan gewoon kopen.

Meghans gebit

Cosmetisch tandarts Richard Kleinsman vertelt dat de vraag naar het gebit van de hertogin is gestegen. 'Patiënten komen met foto’s van bekende filmsterren, en ja, ook van Meghan, als voorbeeld. Zo’n kunstmatig gebit willen ze zelf ook hebben,' aldus Kleinsman. Maar Meghan is niet geboren met haar hagelwitte tanden. Ze heeft volgens de cosmetisch tandarts tandheelkundige restauraties ondergaan van porselein of keramiek, ook wel "facings" genoemd. Dankzij Meghans stralende lach is de vraag naar zo'n behandeling nu meer toegenomen dan ooit, weet Kleinsman. 

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Bron: RTL Boulevard | Beeld: ANP