Van kerst vieren in Sandringham tot zelf feesten organiseren in Kensington Palace: Kate Middleton heeft ons sinds haar intrede in het koninklijk huis uitgelegd hoe je de winterstijl op een smaakvolle manier toepast. Wij zetten een aantal van haar beste kerstoutfits van de afgelopen jaren voor je op een rij.

Tijdens kerst in 2011 maakte Kate haar eerste verschijning in de St Mary Magdalene-kerk op het Sandringham-landgoed.

In 2013 droeg Kate Middleton deze rode loper waardige kerstoutfit naar het Natural History Museum: een zwarte, kanten jurk van Temperley London.

Article continues after the ad

Tijdens kerst in 2013 droeg de Hertogin van Cambridge een coat dress met ruit van Alexander McQueen, mét bijpassende hoed.

In december 2016 ging Kate naar een kerstfeest voor vrijwilligers. Voor deze gelegenheid droeg ze een rood met groene jurk van Vanessa Seward.

De royals verbraken een traditie toen ze tijdens kerst in 2016 de feestdagen doorbrachten in huize Middleton. De Hertogin van Cambridge droeg een jas met riem met bijpassende schoenen en clutch.

Voor de kerkdienst tijdens kerst 2017 trok Kate haar feestelijkste rood met groene ruitjesjas van Miu Miu aan.

In december 2017 tijdens een receptie in Buckingham Palace droeg Kate een lange glinsterende avondjurk.

Kate en William organiseerden een kerstfeest in Kensington Palace in december 2018. Voor de gelegenheid droeg Kate een geruite rok van Emilia Wickstead met een korte, kasjmieren vest van Brora.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Bron: Harpers Bazaar | Beeld: Getty Images