Iedere vrouw weet: als je moet, dan moet je. Dat geldt al helemaal als je met kinderen op stap bent. Kate Middleton zag dan ook geen andere optie dan de eerste de beste kroeg naar binnen wandelen toen prinses Charlotte enorm nodig moest plassen. 

Door: Susan Dalstra (Libelle)

Want net als ons gewone stervelingen zitten ook royals wel eens vast in het verkeer. Zo ook Kate. Met haar dochter. En niks zo vervelend als vastzitten in het verkeer terwijl een kind dreint dat ze moet plassen. De hertogin rende daarom de dichtstbijzijnde kroeg in toen ze eindelijk bevrijd waren uit de file. Tot stomme verbazing van de nietsvermoedende stamgasten.

Ieder ander gezin

'Het lijkt erop dat de royals net zo zijn als ieder ander gezin', zegt een van de kroeggangers. 'Ik zat op mijn vaste plek toen ik omhoog keek en Kate Middleton zag. Ik bedoel, de hertogin van Cambridge en haar dochter prinses Charlotte.'

Article continues after the ad

Snelle plaspauze

Natuurlijk was er wel een beveiliger bij die van tevoren checkte of de kroeg een veilige plek was voor een snelle plaspauze. 'Ze leken heel aardig, compleet normaal', zegt een andere kroegbezoeker. Want ja, als je een royal bent, is zelfs je toiletbezoek wereldnieuws.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Door: Libelle | Beeld: Hollandse Hoogte