De laatste loodjes zijn aangebroken voor de zwangere hertogin Kate. Het derde kindje van William en Kate kan zich elk moment aandienen. Een royaltydeskundige denkt zelfs de uitgerekende datum te weten...

Zwangerschapsverlof

Kate ging halverwege maart met zwangerschapsverlof. Maar stilzitten doet ze niet. De hertogin was tegen de verwachtingen in aanwezig bij de Paasmis en werd diezelfde week gespot tijdens het boodschappen doen. De vrouw van prins William is geen type om niks te doen. Toch moet ze het rustig aandoen, want de bevalling is dichtbij. Ondertussen worden er in het St. Mary’s Hospital in Londen, waar Kate zal bevallen, al de eerste maatregelen getroffen. Zo zijn er borden met parkeerrestricties geplaatst.

Uitgerekende datum

Het Engelse hof heeft bekend gemaakt dat Kate in april is uitgerekend, maar de precieze datum brengen ze niet naar buiten. Toch denkt royaltydeskundige Emily Andrews de uitgerekende datum te weten. Zij denkt dat de royal rond 23 april zal bevallen. "Met George en Charlotte was ze laat, maar ik verwacht dat het derde kindje in de laatste week van april geboren zal worden," aldus Emily.

Article continues after the ad

Beeld: ANP