Dat Harry en William niet goed door een deur kunnen, is inmiddels al een oud gerucht. De echtgenoot van Meghan gaf eerder ook toe dat ze nu inderdaad niet helemaal op een lijn liggen, maar toch heeft Kate in ieder geval wel één grote wens voor 2020.

En dat is dat de neefjes en nichtjes elkaar wat vaker gaan zien. Dat meldt een bron aan US Weekly. George, Charlotte en Louis zouden namelijk gek zijn op de kleine Archie. Genoeg reden dus om wat vaker bij elkaar over de vloer te gaan. 'Kate hoopt dat de neven en nichten in het nieuwe jaar meer tijd met elkaar zullen doorbrengen', aldus de insider.

Article continues after the ad

Feestdagen

De feestdagen werden namelijk dit jaar gescheiden gevierd. Harry en Meghan vertrokken naar Canada, terwijl William en Kate met hun gezin wel gewoon op landgoed Sandringham aanwezig waren. De reden? De ruzie tussen de broers zou teveel stress opleveren. Harry gaf dan ook in een eerder interview toe dat er inderdaad wat spanning is tussen William en hem. 'We zijn broers, we zullen altijd broers zijn. We zitten op dit moment op een ander pad in ons leven, maar ik zal er altijd voor hem zijn en ik weet zeker dat hij er altijd voor mij zal zijn.'

Bron: Boulevard | Beeld: ANP

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.