Dat de hertogin van Cambridge écht wel humor heeft, bewijst het volgende verhaal. Ze kocht ooit een ‘grow your own girlfriend’-kit voor niemand minder dan prins Harry.

Door: Simone Braaksma (Libelle)

Een wát voor kit? Ja, je leest het goed: een kit om je eigen spreekwoordelijke vriendin te laten groeien. Het was een grappig cadeau van Kate dat ze ooit onder de kerstboom legde voor Harry. De Britse krant The Mirror weet te vertellen dat het om een koude kerstavond ging, waarop de koninklijke familie zich had verzameld in de Red Drawing Room op Sandringham. Het is traditie voor de koninklijke familie om hier ieder jaar precies rond de klok van zes cadeaus uit te pakken.

Koppelen

Omdat het maar niet wilde vlotten met die serieuze relatie bij prins Harry, besloot Kate actie te ondernemen. Nu weten we dat Kate vaker als koppelaar is opgetreden, maar dit keer pakte ze het op een andere manier aan. We kunnen ons zo voorstellen dat de koninklijke familie hartelijk erom heeft gelachen. Ach, gelukkig is het allemaal goedgekomen. In 2016 ontmoette prins Harry Meghan, dé liefde van zijn leven. En ze leefden nog lang en gelukkig…

Article continues after the ad

Douchemuts voor de Queen

Ook Harry zelf heeft trouwens een plekje veroverd op de lijst van meest memorabele grappige cadeaus. Zo weet The Mirror te vertellen dat hij zijn oma, Koningin Elizabeth II, eens een ‘ain’t life a bitch’ douchemuts cadeau gaf. Ha!

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Door: Libelle | Beeld: Hollandse Hoogte