De kritiek op Meghan Markle lijkt maar niet te stoppen. Zo beweert nu een insider dat niemand minder dan wijlen prinses Diana geen fan geweest zou zijn van de nieuwe hertogin.

Dat is de mening van Lady Colin Campbell - een Britse schrijfster die drie boeken publiceerde over het Britse koningshuis - in het Britse blad Woman. De reden? Meghan zou zich niet gracieus genoeg gedragen, waardoor Lady Di behoorlijk geschokt zou zijn mocht ze dit gezien hebben. Ook zou het royal koppel 'hun charmes inzetten wanneer het hen uitkomt.' Als kers op de taart verklaart Colin nog dat Markle 'geen begrip en waardering heeft voor wat het koninklijke leven inhoudt.'

Article continues after the ad

Ongerust

Ze vervolgt: 'Diana zou ongerust zijn. Zij had altijd meteen door als iemand zich anders voordeed dan ze waren. Bovendien wist ze hoe belangrijk het is om gracieus over te komen. Terwijl Meghan, en soms ook Harry, dat alleen is wanneer het haar uitkomt. Haar gedrag laat zien dat ze niet snapt wat het betekent om een royal te zijn. Wie denkt ze wel niet dat ze is om zich zo te vertonen.' Aha.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Bron: Boulevard | Beeld: ANP