Over de hele wereld delen en liken Royaltyfans massaal de romantische foto’s die donderdagavond in de regen werden geschoten van prins Harry en zijn vrouw Meghan. Een plaatje in het bijzonder ging viral.

Fotograaf Samir Hussein drukte precies op het goeie moment voor de magische foto. Harry en Meghan keken elkaar stralend aan, terwijl ze door de stromende regen onder een paraplu op weg waren naar de uitreiking van de Endeavour Fund Awards. Dankzij het tegenlicht fonkelen de regendruppels als diamantjes om het paar heen. (Zie hieronder de foto).

Article continues after the ad

Tekst gaat verder onder foto

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Harry & Meghan return the UK! My shot of them arriving at Mansion House on one of their last engagements as Royals.

Een bericht gedeeld door SAMIR HUSSEIN (@samhussein1) op

Verwondering

Op sociale media is er veel verwondering voor de foto van Hussein. Zo wordt er geschreven: ‘Dit is DE foto. Geen van de andere doen ertoe’, ‘Alleen Harry en Meghan kunnen een regenachtige dag er zo romantisch uit laten zien’, ‘Adembenemend’, en ‘Op basis van deze foto kun je een complete roman schrijven’. 

Zowaar een van de grootste criticasters van het koningshuis, de Britse presentator Piers Morgan, reageerde positief. In zijn column schrijft hij: ‘Zelfs ik was gecharmeerd’, schrijft hij in zijn column.

Lot uit de loterij

De fotograaf van het pareltje laat aan Daily Mail weten dat het kiekje voor hem een soort lot uit de loterij is. ‘Alle elementen waar je als fotograaf op hoopt kwamen samen. Perfecte timing, geweldige belichting en sterke symboliek maken dit een magische foto waar ik ontzettend trots op ben.’

Dit was de eerste keer dat Harry en Meghan weer samen in het openbaar verschenen na hun aankondiging om een stap terug te doen in het Britse koningshuis. 

Bron: Shownieuws | Beeld: BrunoPress

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.