De uitnodigingen van het huwelijk van het jaar van Prins Harry en Meghan Markle zijn inmiddels verstuurd. En daar blijkt een kleine verwijzingen in te zitten naar het eerder huwelijk van de actrice.

Meghan Markle is een opvallende huwelijkskandidaat voor de Britse prins. Niet alleen is ze geen ‘echte’ Engelse, ook is de Amerikaanse al eerder in het huwelijksbootje gestapt. De actrice trouwde in 2011 met filmproducer Trevor Engelson, maar helaas hield dat huwelijk geen stand. In 2013 scheidden ze weer.

Verwijzing

De oplettende kijker heeft nu ontdekt dat er een kleine verwijzing naar dit huwelijk te vinden is op de huwelijksuitnodigingen van Harry en Meghan. Waar prinses Kate nog werd aangesproken met ‘Miss Catherine Middelton’, moet Meghan het doen met ‘Ms’. Niets mis mee, lijkt ons zo. Het lijkt eerder een afkorting. Maar ‘Ms’ blijkt echter een manier om een gescheiden vrouw aan te spreken.

Goed teken

Royalty-expert Richard Fitzwilliams vindt het alleen maar een goed teken, zo vertelt hij tegen Independent. 'Het is alleen maar een teken dat de koninklijke familie mee gaat met zijn tijd.' 

Article continues after the ad

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Bron: Cosmopolitan.com | Beeld: MARK MARLOW (ANP)