De uitnodigingen van het huwelijk van het jaar van Prins Harry en Meghan Markle zijn inmiddels verstuurd. En daar blijkt een kleine verwijzingen in te zitten naar het eerder huwelijk van de actrice.

Meghan Markle is een opvallende huwelijkskandidaat voor de Britse prins. Niet alleen is ze geen ‘echte’ Engelse, ook is de Amerikaanse al eerder in het huwelijksbootje gestapt. De actrice trouwde in 2011 met filmproducer Trevor Engelson, maar helaas hield dat huwelijk geen stand. In 2013 scheidden ze weer.

Verwijzing

De oplettende kijker heeft nu ontdekt dat er een kleine verwijzing naar dit huwelijk te vinden is op de huwelijksuitnodigingen van Harry en Meghan. Waar prinses Kate nog werd aangesproken met ‘Miss Catherine Middelton’, moet Meghan het doen met ‘Ms’. Niets mis mee, lijkt ons zo. Het lijkt eerder een afkorting. Maar ‘Ms’ blijkt echter een manier om een gescheiden vrouw aan te spreken.

Goed teken

Royalty-expert Richard Fitzwilliams vindt het alleen maar een goed teken, zo vertelt hij tegen Independent. 'Het is alleen maar een teken dat de koninklijke familie mee gaat met zijn tijd.' 

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Bron: Cosmopolitan.com | Beeld: MARK MARLOW (ANP)

Donderdagochtend heeft er zich een drama afgespeeld in Oss. Een bakfiets met kinderen is aangereden door een trein. Vier kinderen zijn hierbij om het leven gekomen.

Tijdens een bezoek aan Drachten heeft Maxima gereageerd op het drama. Ze betuigt medeleven aan de slachtoffers en nabestaanden van het ongeluk. “Onze gedachten gaan uit naar alle families die hun kinderen hebben verloren door een verschrikkelijk ongeluk in Oss”, aldus de koningin. Ze voegt eraan toe dat zij en koning Willem-Alexander enorm meeleven. “We hebben geen woorden.”

Ook Rutte heeft gereageerd: 'Diep geraakt door het ontzettend verdrietige nieuws uit Oss waar vier jonge kinderen om het leven zijn gekomen bij een afschuwelijk ongeluk. Ik wens alle betrokkenen veel sterkte toe met dit zware verlies' schrijft hij op Twitter.

 


Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Bron: LINDAnieuws.nl | Beeld: ANP

Meghan Markle heeft haar passie voor eten en koken ingezet voor het goede doel. Samen met het goede doel Hubb Community Kitchen maakt ze een kookboek waarmee geld wordt opgehaald voor de slachtoffers van de brand in de Grenfell Tower in Londen vorig jaar. 

Het boek Together: Our Community Kitchen is gemaakt in samenwerking met het goede doel Hubb Community Kitchen. Meghan is al sinds begin het van dit jaar verbonden aan dit goede doel. Ze kwam erachter dat de keuken maar twee dagen per week open was, omdat er niet genoeg geld was om deze dagelijks draaiende te houden. 

Liefde

Veel overlevenden van de brand in Londen vorig jaar, wonen nog in hotels waar geen gelegenheid is om te koken. Daarvoor werd de ‘Hubb Community Kitchen’ opgericht. ‘Hubb’ betekent ‘liefde’ in het Arabisch en is een plaats waar de slachtoffers samen en voor elkaar koken. In het kookboek komen vijftig recepten te staan, waaronder drie van Meghan zelf. Ter gelegenheid van de lancering van het nieuwe boek, zal Meghan samen met een paar vrouwen van het goede doel een paar recepten uit het boek bereiden in Kensington Palace. Het boek is vanaf 28 september te verkrijgen. 

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.


Bron: Vogue | Beeld: Getty images