Of het echt zo is zullen we nooit weten, maar we gokken dat de slingers zijn opgehangen in Villa Eikenhorst. Het is namelijk feest bij onze koninklijke familie! Prinses Ariane is vandaag 10 jaar geworden. 

Lees ook: 5 dingen die je moet weten over prinses Ariane 

Lastige start

Het is vandaag tien jaar geleden dat Ariane Wilhelmina Máxima Ines op 10 april ter wereld kwam in het Bronovo Ziekenhuis in Den Haag. Het prinsesje had geen makkelijke start. Ariane had een infectie aan haar luchtwegen en werd drie weken na de geboorte met spoed opgenomen in het ziekenhuis. Ze was er slecht aan toe, maar knapte gelukkig weer op. 

Slimme meid

Inmiddels is prinses Ariane een slimme meid die zich niet zo snel van haar stuk laat brengen. Waar haar zussen zenuwachtig zijn voor belangrijke gebeurtenissen, houdt Ariane het hoofd koel. Aan aandacht heeft ze nu al geen gebrek. Met Valentijnsdag kreeg ze een liefdesbrief van een negenjarige jongen uit Tilburg. De jongen kreeg een bedankbrief van koning Willem-Alexander en koningin Máxima. 

Hobby's

Ze gaat naar de Openbare Bloemcampschool. Als ze niet op school zit, beoefent ze één van haar vele hobby's. De prinses rijdt in haar vrije tijd graag paard, en doet aan hockey, tekenen en jazzballet.  Ariane is ook nog hartstikke muzikaal, ze speelt gitaar. Wat de jongste dochter vandaag doet met haar verjaardag is niet bekend, maar ze zal hoe dan ook een leuke dag hebben!

Beeld: Peter Smulders

 

Dat Meghan Markle heus niet alleen maar voor onbetaalbare kledingstukken gaat, liet de hertogin gisteren maar weer eens zien. Markle verscheen namelijk gewoon in een 'H&M'-tje tijdens een bezoek aan een van haar liefdadigheidsinstellingen. 

Ze ging langs bij Mayhew, een organisatie die zich inzet voor dierenwelzijn. Meghan is een echte dierenliefhebber, dus het is niet zo gek dat dit één van haar patronages is. Ze pakte dan ook spontaan een Jack Russell-terriër op en begon het beestje te knuffelen. Helaas kan ze de viervoeter zelf niet mee naar huis nemen, omdat ze volgens Markle hun handen al vol gaan hebben aan de baby.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Bron: Elle | Beeld: ANP

Onze koningin heeft vele talenten. Niet alleen zet Máxima zich in voor verschillende goede doelen, ook ging ze viral met haar soepele heupjes tijdens een concert. En nu blijkt dat ze nog veel meer in huis heeft.

Voor haar goede doel 'Méér Muziek In De Klas' schittert ze in een promotievideo. Niet zo gek, aangezien Máxima de erevoorzitter is van deze stichting. Wél verrassend is dat onze koningin hier haar acteertalenten laat zien. En wat doet ze dat goed!

Actrice

Okay, eerlijk: ze speelt zichzelf in het filmpje. Je moet heel goed kijken, want de 'doorbraak' van Máxima als actrice is maar heel kort te zien. De kinderen bellen aan bij villa Eikenhorst en daar doet onze koningin open. Zullen we haar vaker wat kleine rolletjes gaan zien spelen?

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Bron: Libelle | Beeld: ANP