Of het echt zo is zullen we nooit weten, maar we gokken dat de slingers zijn opgehangen in Villa Eikenhorst. Het is namelijk feest bij onze koninklijke familie! Prinses Ariane is vandaag 10 jaar geworden. 

Lees ook: 5 dingen die je moet weten over prinses Ariane 

Lastige start

Het is vandaag tien jaar geleden dat Ariane Wilhelmina Máxima Ines op 10 april ter wereld kwam in het Bronovo Ziekenhuis in Den Haag. Het prinsesje had geen makkelijke start. Ariane had een infectie aan haar luchtwegen en werd drie weken na de geboorte met spoed opgenomen in het ziekenhuis. Ze was er slecht aan toe, maar knapte gelukkig weer op. 

Slimme meid

Inmiddels is prinses Ariane een slimme meid die zich niet zo snel van haar stuk laat brengen. Waar haar zussen zenuwachtig zijn voor belangrijke gebeurtenissen, houdt Ariane het hoofd koel. Aan aandacht heeft ze nu al geen gebrek. Met Valentijnsdag kreeg ze een liefdesbrief van een negenjarige jongen uit Tilburg. De jongen kreeg een bedankbrief van koning Willem-Alexander en koningin Máxima. 

Hobby's

Ze gaat naar de Openbare Bloemcampschool. Als ze niet op school zit, beoefent ze één van haar vele hobby's. De prinses rijdt in haar vrije tijd graag paard, en doet aan hockey, tekenen en jazzballet.  Ariane is ook nog hartstikke muzikaal, ze speelt gitaar. Wat de jongste dochter vandaag doet met haar verjaardag is niet bekend, maar ze zal hoe dan ook een leuke dag hebben!

Beeld: Peter Smulders

 

Het houdt niet op voor Meghan Markle... Was het eerst haar vader, haar halfzus, lijkt nu óók haar broer graag zijn zegje te willen doen. Thomas jr. stapt naar de pers en kiest de kant van zijn vader. 

Hij vertelt: 'Heel ons leven, heeft mijn vader Megan altijd op de eerste plek gezet, boven mij en mijn zus. Maar als wat hij zegt waar is, betekent het gewoon dat zij zijn liefde misbruikt. Het is egoïstisch, wreed zelfs. Hij heeft haar alles gegeven en nu geeft ze hem niks anders dan pijn terug.'

Hartverscheurend

Maar zo vader, zo zoon en ook deze Thomas heeft geen goed woord over voor de rest van de Britse koninklijke familie. 'Ze zeggen dat bloed dikker dan water is, maar wellicht dat het blauwe bloed van de royals nu door Meghans aderen stroomt. Het is hartverscheurend om te zien hoe dit alles haar zo veranderd heeft en wat het doet met mijn familie. Iedereen die Meg heeft zien opgroeien en haar kent, weet dat zij en mijn vader onafscheidelijk waren. En nu ziet het ernaar uit dat de twee elkaar nooit meer zullen spreken.'

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.


Bron: Grazia | Beeld: Hollandse Hoogte

Zou Meghan Markle dan tóch al zwanger zijn? Ze is in ieder geval duidelijk met de toekomst bezig… Want, zo zegt ze: ze bewaart een sieraad voor haar dochter. Het gaat om haar horloge van het merk Cartier.

Door: Tessa Heinhuis (Libelle)

Ze heeft nu al laten weten dat ze dit sieraad ooit aan haar dochter wil geven. Daar zit een mooie reden achter. 'Toen ik erachter kwam dat er een derde seizoen van Suits zou komen, wat ik als een mijlpaal zag, heb ik het Cartier French Tank horloge gekocht om het te vieren', zegt ze in een interview. Ze wil dat belangrijke moment in haar carrière ooit kunnen delen met haar dochter.

Grote waarde

Juist omdat het voor Meghan een moment is geweest waar ze zélf keihard voor heeft gewerkt, is van grote waarde voor haar. Ze draagt het horloge nu niet meer, maar droeg het eerder wel in afleveringen van Suits. Meghan heeft in acht seizoenen van de serie meegespeeld. Er zijn meerdere varianten van het horloge te koop, maar de simpelste kost al rond de 4600 euro.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.


Door: Libelle | Beeld: Mischa Schoemaker (ANP)