Met een ring om haar vinger was het verlovingsinterview het eerste interview wat Meghan Markle samen met prins Harry deed. Tijdens het interview liet ze weten dat ze een goede band heeft met hertogin Kate, de vrouw van Harry's broer William. Maar hoe nauw is hun band daadwerkelijk? Een lichaamstaal expert voor Cosmopolitan vertelt.

Op een foto tijdens kerst na, waarbij zowel Meghan als Kate naar de kerk ging, zijn de twee nooit samen gezien in het openbaar. Tot nu. Samen met William en Harry waren de twee vrouwen aanwezig bij het eerste jaarlijkse Royal Foundation Forum bijeenkomst, alwaar vrijwilligerswerk werd besproken. 

De band tussen Meghan en Kate

Maar hebben de vrouwen meer gemeen dan hun liefde voor goede doelen, matchende blauwe jurken en Harry's humor? Volgens lichaamstaal expert Judi James vertelt dat de glimlach op hun gezicht duidelijk laat zien dat er al een sterke familieband is gevormd tussen de twee koppels. Nu ze samen een front moeten vormen is er een wederzijds respect voor elkaar. 'Maar ze lijken niet openlijk een zusterlijke vriendschap te vertonen.'

Laten we niet vergeten dat Meghan pas sinds mei zich bij het Britse koningshuis heeft gevoegd. Er is nog genoeg tijd om aan de vriendschappelijke relatie te werken.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebook pagina!


Beeld: ANP

Niet alleen de vader van Meghan Markle, Thomas, vraagt geld aan de media voor interviews. Ook Meghans halfzus Samantha praat pas als er betaald is. Haar minimum prijs ligt op 1300 euro, zo blijkt uit een email die The Blast in handen heeft gekregen.

Het medium heeft het email-verkeer tussen Samantha en The Domenick Nati Show, een Amerikaans radioprogramma, geopenbaard. Meghans halfzus eist hierin een vergoeding 'om zeker te weten dat ze niet voor gek gezet wordt door een of andere lomperik'. Ook schrijft ze zelf voor de radio gewerkt te hebben en dat ze dus 'weet hoe het spelletje werkt'.

Betalen

Bronnen bij de radioshow zeggen contact gezocht te hebben met Markle om te praten over haar pasgetrouwde halfzusje, maar hoorden een tijdlang niets terug. Toen dat wel het geval was, bliezen ze de boel af omdat ze weigerden haar te betalen. Meghan is de afgelopen maanden meerdere malen in verlegenheid gebracht door zowel haar vader als halfzus, die publiekelijk en tegen betaling over haar spraken in de media.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.


Bron: ANP | Beeld: Hollandse Hoogte

Aantrekken wat er voor je klaar ligt, zonder erover na te denken? Dat kan natuurlijk niet als je koninklijk bloed hebt. Net als bij de keuze van juwelen, die hebben altijd betekenis. En dus vermoeden flink wat mensen dat er een verborgen boodschap zat achter de broche van Queen Elizabeth. 

Door: Libelle

Het zou een subtiele sneer zijn naar Donald Trump die afgelopen vrijdag samen met Melania een staatsbezoek aan Engeland bracht.

Amerika 

De koningin van de UK draagt altijd broches, die ze vaak heeft gekregen als geschenk bij staatsbezoeken. Bij officiële gelegenheden worden toepasselijke broches opgespeld. Op de dag dat Donald Trump en zijn vrouw arriveerden, koos the queen voor een heel bijzondere flonker: een vintage ornament, dat haar cadeau is gedaan door niemand minder dan Barack en Michelle Obama. Uit alle honderden broches die ze kon kiezen, droeg ze die van de Obama’s. Dat is in haar positie nogal een gebaar.

Canada

Het allermooist is nog dat ze op de derde dag van het Amerikaanse bezoek opnieuw een steek-onder-water-per-broche uitdeelde. Toen droeg ze namelijk een Canadees exemplaar, eentje cadeau gedaan door Trudeau, die door Trump na de G7 nog werd uitgekafferd en ‘zwak’ werd genoemd. Er gaat heel wat schuil achter die kroonjuwelen dus.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.


Door: Libelle | Beeld: Matt Dunham (ANP)