Met een ring om haar vinger was het verlovingsinterview het eerste interview wat Meghan Markle samen met prins Harry deed. Tijdens het interview liet ze weten dat ze een goede band heeft met hertogin Kate, de vrouw van Harry's broer William. Maar hoe nauw is hun band daadwerkelijk? Een lichaamstaal expert voor Cosmopolitan vertelt.

Op een foto tijdens kerst na, waarbij zowel Meghan als Kate naar de kerk ging, zijn de twee nooit samen gezien in het openbaar. Tot nu. Samen met William en Harry waren de twee vrouwen aanwezig bij het eerste jaarlijkse Royal Foundation Forum bijeenkomst, alwaar vrijwilligerswerk werd besproken. 

De band tussen Meghan en Kate

Maar hebben de vrouwen meer gemeen dan hun liefde voor goede doelen, matchende blauwe jurken en Harry's humor? Volgens lichaamstaal expert Judi James vertelt dat de glimlach op hun gezicht duidelijk laat zien dat er al een sterke familieband is gevormd tussen de twee koppels. Nu ze samen een front moeten vormen is er een wederzijds respect voor elkaar. 'Maar ze lijken niet openlijk een zusterlijke vriendschap te vertonen.'

Laten we niet vergeten dat Meghan pas sinds mei zich bij het Britse koningshuis heeft gevoegd. Er is nog genoeg tijd om aan de vriendschappelijke relatie te werken.

Article continues after the ad

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebook pagina!

Beeld: ANP