Met een ring om haar vinger was het verlovingsinterview het eerste interview wat Meghan Markle samen met prins Harry deed. Tijdens het interview liet ze weten dat ze een goede band heeft met hertogin Kate, de vrouw van Harry's broer William. Maar hoe nauw is hun band daadwerkelijk? Een lichaamstaal expert voor Cosmopolitan vertelt.

Op een foto tijdens kerst na, waarbij zowel Meghan als Kate naar de kerk ging, zijn de twee nooit samen gezien in het openbaar. Tot nu. Samen met William en Harry waren de twee vrouwen aanwezig bij het eerste jaarlijkse Royal Foundation Forum bijeenkomst, alwaar vrijwilligerswerk werd besproken. 

De band tussen Meghan en Kate

Maar hebben de vrouwen meer gemeen dan hun liefde voor goede doelen, matchende blauwe jurken en Harry's humor? Volgens lichaamstaal expert Judi James vertelt dat de glimlach op hun gezicht duidelijk laat zien dat er al een sterke familieband is gevormd tussen de twee koppels. Nu ze samen een front moeten vormen is er een wederzijds respect voor elkaar. 'Maar ze lijken niet openlijk een zusterlijke vriendschap te vertonen.'

Laten we niet vergeten dat Meghan pas sinds mei zich bij het Britse koningshuis heeft gevoegd. Er is nog genoeg tijd om aan de vriendschappelijke relatie te werken.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebook pagina!

Beeld: ANP

Door al het babynieuws-geweld uit Engeland is het praktisch iedereen ontgaan dat er nóg een royal baby ter wereld is gekomen. Tatiana Santo Domingo, de vrouw van Andrea Casiraghi met een vermogen van 2,2 miljard euro, is bevallen van een zoon.

De oudste zoon van prinses Caroline en zijn vrouw Tatiana verwelkomden namelijk óók een zoon, maar dan op maandag 21 april. En hoe toevallig: het is ook het derde kindje voor hen, net als voor Kate en William.

Max Rainier

Andrea en Tatiana kozen voor een mooie, passende naam. Hun zoon heeft namelijk de naam Max Rainier gekregen. Dat is nogal speciaal, want het kind is vernoemd naar zijn opa die in 2005 overleed. 

Overigens krijgt Max Rainier al snel een neefje erbij. Pierre, Andrea's broer, wordt in mei vader. 

Volg Story Royalty op Facebook voor al het royalty nieuws.

Beeld: Hollandse hoogte

Met een kledingbudget van zo'n twee ton per jaar kan Máxima het breed laten hangen bij modehuizen als Natan en couturier Jan Taminiau. Maar ze heeft ook het zuunige van de Hollanders mee gekregen. Zo droeg ze tijdens het jaarlijkse galadiner Corps Diplomatique een galajurk uit 2001.

De jurk mag dan 17 jaar oud zijn, het blijft een vertrouwde favoriet van onze koningin. Niet alleen droeg ze het destijds, ze trok 'm in 2007 nog eens uit de kast en nu weer. Tja, als je er veel geld voor betaalt, moet je er natuurlijk ook van kunnen genieten.

De jurk zelf is van haar favoriete ontwerper Natan, waarvoor ze twee keer per jaar naar Brussel afreist om de agenda door te nemen. Aan de hand van die afspraken worden vervolgens outfits voor de koningin gemaakt. Maar dit keer hoefde de ontwerper niet aan het werk, gezien ze deze oude jurk wilde dragen met juwelen van Juliana. 

koningin maxima
koningin maxima

Volg Story Royalty op Facebook voor al het royalty nieuws.

Beeld: ANP, Hollandse Hoogte