Er is er één jarig, hoera, hoera! Vandaag mag koning Willem-Alexander maar liefst 50 kaarsjes uitblazen en dat vieren we met heel Nederland. Terwijl de koning met de familie afreist naar Tilburg kun jij hem alvast een fijne verjaardag wensen. Hoe? Dat lees je hieronder.

Lees ook: Dit boek over Willem-Alexander wil elke royalty-liefhebber lezen

Felicitatieregister

Op de website van ons Koningshuis is een speciaal felicitatieregister geopend zodat iedereen Willem-Alexander kan feliciteren met zijn 50ste verjaardag. Nadat het register wordt gesloten krijgt de koning de felicitaties aangeboden. Dus wil je een boodschap geven aan Willem-Alexander? Dan kun je hier je bericht achterlaten.

 

Wil je niets meer missen van Story? Neem een abonnement. Profiteer nú van onze speciale lente-aanbieding: 10 nummers voor slechts €10

Beeld: RVD

Arianna Huffington, oprichtster van The Huffington Post, ontmoette Koningin Máxima op een financiële bijeenkomt in Zwitserland en raakte aan de praat. En wat kwam ter sprake? De nieuwe hobby van Máxima!

Tromgeroffel… Borduren! Volgens Máxima is het de perfectie manier om te ontstressen.

Beeld: Instagram, Peter Smulders

De Zweedse prinses Estelle, de oudste dochter van kroonprinses Victoria en prins Daniel, viert vrijdag haar zesde verjaardag. Het Zweedse hof heeft traditiegetrouw nieuwe foto’s van de jarige vrijgegeven. De drie foto’s zijn in Haga Palace gemaakt door Erika Gerdemark.

Op een van de foto’s zit Estelle samen met haar broertje, prins Oscar, aan tafel achter een grote verjaardagstaart. Op de andere twee beelden poseert het Zweedse prinsesje in een lichtgrijs rokje met roze vestje.

23 februari 2012

Estelle werd op 23 februari 2012 geboren in een ziekenhuis in Solna. De officiële titel van Estelle is hertogin van Östergötland of Oost-Götaland, een gebied ten zuiden van Stockholm.

Door: Show.nl | Beeld: Facebook & Instagram