Ze leven een luxeleventje, en doen daar nu ook iets voor terug. De hondjes van koningin Elizabeth verdienen de kost met een eigen, goedlopende accessoirelijn.

Lees ook: Koningin Elizabeth krijgt een salarisverhoging van ruim 2 miljoen euro

Winkels

Jasjes, mandjes, speeltjes en eetbakken… een echte royal-liefhebber kan ze sinds juni vorig jaar kopen uit de Royal Trust Collection, de online en fysieke winkels van het Britse koningshuis. En dat loopt lekker, blijkt uit het nieuwe jaarverslag.

20 miljoen pond

Het corgi-approved waar vliegt over de toonbank, net als al het andere moois dat de winkels te bieden hebben trouwens. De trust verkocht in de afgelopen twaalf maanden in totaal voor bijna twintig miljoen pond, waarvan een deel dus door de hondenliefde van de queen komt.

Corgi's

Zij groeide op met corgi’s, en wordt ook nu nog altijd omringd door de schattige worstenhondjes op Buckingham Palace. Tot voor kort had ze er drie (voor de liefhebber: Willow, Vulcan en Candy), maar deze week schijnt ze gezinsuitbreiding te hebben gehad. Toen de jachtopzichter van een van de koninklijke paleizen overleed, ontfermde Elizabeth zich over zijn negen jaar oude corgi Whisper.

Wil je niets meer missen van Story? Neem een abonnement. Profiteer nú van onze speciale zomer-aanbieding: 10 nummers voor slechts €10

Beeld: Peter Smulders

Beeld: Royal Trust Collection, ANP

Dat Meghan Markle heus niet alleen maar voor onbetaalbare kledingstukken gaat, liet de hertogin gisteren maar weer eens zien. Markle verscheen namelijk gewoon in een 'H&M'-tje tijdens een bezoek aan een van haar liefdadigheidsinstellingen. 

Ze ging langs bij Mayhew, een organisatie die zich inzet voor dierenwelzijn. Meghan is een echte dierenliefhebber, dus het is niet zo gek dat dit één van haar patronages is. Ze pakte dan ook spontaan een Jack Russell-terriër op en begon het beestje te knuffelen. Helaas kan ze de viervoeter zelf niet mee naar huis nemen, omdat ze volgens Markle hun handen al vol gaan hebben aan de baby.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Bron: Elle | Beeld: ANP

Onze koningin heeft vele talenten. Niet alleen zet Máxima zich in voor verschillende goede doelen, ook ging ze viral met haar soepele heupjes tijdens een concert. En nu blijkt dat ze nog veel meer in huis heeft.

Voor haar goede doel 'Méér Muziek In De Klas' schittert ze in een promotievideo. Niet zo gek, aangezien Máxima de erevoorzitter is van deze stichting. Wél verrassend is dat onze koningin hier haar acteertalenten laat zien. En wat doet ze dat goed!

Actrice

Okay, eerlijk: ze speelt zichzelf in het filmpje. Je moet heel goed kijken, want de 'doorbraak' van Máxima als actrice is maar heel kort te zien. De kinderen bellen aan bij villa Eikenhorst en daar doet onze koningin open. Zullen we haar vaker wat kleine rolletjes gaan zien spelen?

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Bron: Libelle | Beeld: ANP