Hoewel ze prima door een deur kunnen, kibbelen ook de Oranje-prinsessen wat af. Waarover? Nou, over zangeres Maan.

Dat vertelt Maan zelf in een interview met &C. 'De koning zei: 'Mijn kinderen zitten altijd ruzie te maken, de ene wil dat liedje van jou op en de andere wil dat andere liedje.' We zagen ook al eerder dat Alexia de zangeres enthousiast een knuffel gaf op koningsdag, maar dat is niet de eerste keer dat ze contact had met het koninklijk huis.

Article continues after the ad

The Voice

Ze vervolgt: 'Er was uiteindelijk een voorstelling waar alle ouders naar kwamen kijken, dus ook de ouders van Alexia. Dat was net na The Voice. Toen kwamen ze in de pauze naar me toe om me te feliciteren en een handje te geven.' Na deze keer heeft Maan nog meerdere keren hen mogen ontmoeten.

Trotse vader

En te schattig: ook de koning is gewoon een trotse vader. 'Elke keer als ik de koning zie – dat hoor je ook in een filmpje, als je goed luistert – zegt hij: ‘Nou, Alexia zingt nog steeds, hoor!’ Of hij zegt ­tegen Alexia: ‘Kijk maar goed naar Maan, zo wil je ook worden later, hè?’ Ze zijn zo leuk, benaderbaar en normaal. En de koning is uiteindelijk ook maar gewoon een trotse vader van z’n kinderen.' Hoe leuk!

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Bron: Glamour | Beeld: ANP