Aanstaande zaterdag 19 mei is het zover: Prins Harry en Meghan Markle gaan trouwen. Maar waar gaan ze daarna heen op huwelijksreis? De Britse Daily Mail denkt het zeker te weten: het wordt Namibië.

Volgens meerdere bronnen zouden de twee na hun bruiloft afreizen naar Afrika, naar Namibië om precies te zijn. Daar zullen de tortelduifjes in alle rust kunnen genieten van hun huwelijksreis.

Luxe in Namibië

Natuurlijk zal het koninklijke stel verblijven in de meest luxueuze accommodatie. Harry en Meghan zullen verblijven in het Hoanib Valley Camp van Natural Selection in Kaokoland. Vanaf mei is het resort pas beschikbaar, en laat dat net op tijd zijn voor onze Britse royals.

Goedkoop zal het verblijf niet zijn. Een overnachting in het Hoanib Valley Camp kost toch al zo'n 500 pond per nacht, maar in ruil daarvoor krijg je wel dit:

Dat is nog eens een optrekje!

Bron: RTL Boulevard | Beeld: ANP, Instagram

 

Volgens medium Marion Berndsen gaat prins Harry met Meghan Markle geen gemakkelijke jaren tegemoet, omdat Meghan moeilijk zal kunnen wennen aan haar leven aan het hof. Maar er is ook goed nieuws: er is al een baby onderweg! Hoe Marion dat weet? Ze heeft contact gehad met de overleden moeder van Harry, prinses Diana...

‘Drie kinderen’

Hoewel Marion tal van obstakels op de weg van Harry en Meghan en zelfs een scheiding ziet, zal het stel volgens haar eerst het geluk van gezinsuitbreiding ervaren. ‘Ik verwacht dat Buckingham Palace over drie of vier maanden de komst van hun eerste kindje bekend zal maken,’ zegt ze. ‘Zowel Harry als Meghan is dol op kinderen. Meghan is 36, en ze voelt haar biologische klok tikken. Met kinderen wil ze niet te lang wachten, zeker nu ze in Harry de ideale vader voor haar kind getroffen denkt te hebben. De afgelopen maanden hebben Meghan en Harry vaak en veel over gezinsuitbreiding gesproken. Ze hebben zich beiden medisch laten onderzoeken, omdat ze er zeker van wilden zijn dat kinderen tot de mogelijkheden behoren. De uitslag was positief. Na de eerste baby, die volgend jaar wordt geboren, volgen er redelijk snel nog twee. Een gezinnetje met drie kinderen zien beiden als ideaal. Harry en Meghan zullen nauw betrokken zijn bij de zorg en de opvoeding van de kinderen en weinig taken uit handen geven.’ 

Lees het hele verhaal in Story. Editie 21 ligt nu in de winkel.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: ANP

Prins Pieter Christiaan, de neef van onze koning Willem-Alexander, heeft een grote liefde voor oldtimers. Hij reisde af naar Italië om mee te doen met de Mille Miglia (‘duizend mijl’). Benieuwd hoe hard zijn auto ging in vergelijking met de gouden koets van zijn neef? Bekijk snel de video.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: ANP | Bron: LibelleTV