Marius Borg Høiby, de oudste én rebelse zoon van de Noorse kroonprinses Mette-Marit, werd vorig jaar aan de kant gezet door zijn vriendin Linn. Lang heeft hij niet getreurd, want inmiddels woont Marius samen met sexy Playboy-model Juliane.

De Noorse kroonprinses Mette-Marit (44) heeft er werkelijk álles aan gedaan om haar zoon Marius Borg Høiby (21) het leven te geven waar hij zo naar verlangde. Marius werd geboren in de korte relatie die Mette-Marit voor haar huwelijk met kroonprins Haakon had met Morten Borg. Een omstreden figuur, die ooit was veroordeeld voor geweldpleging en het dealen van drugs. Marius kreeg geen koninklijke titel, maar kwam wel volop in de schijnwerpers te staan. En daar had hij, naarmate hij ouder werd, een bloedhekel aan. Hij kreeg het gevoel dat hij geen stap meer kon zetten zonder dat de media daar aandacht aan besteedden. En niet altijd positief. Toen hij op social media vakantiefoto’s plaatste, kwam er kritiek omdat hij zo de locatie zou verraden waar de Noorse royals verbleven. Onzin, vond Mette-Marit: ‘Onze koninklijke opdrachten worden meestal veertien dagen op voorhand openbaar gemaakt. We nemen elke dag, elk jaar, heel ons leven risico’s.’ Ook het onstuimige liefdesleven van Marius werd op de voet gevolgd. Toen hij een vaste relatie kreeg met de even oude Linn Helena Nilsen was het afgelopen met het gespeculeer over vriendinnen, maar échte rust dacht Marius pas te krijgen als hij het land verliet. Begin vorig jaar vertrok hij naar Amerika om rechten te gaan studeren aan het prestigieuze Santa Monica College in Los Angeles en Linn ging met hem mee. 

Weten hoe dit afloopt? Lees het artikel in Story editie 15. Nu in de winkels. Kun je niet wachten? Check het via Blendle.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!


Beeld: MEGA TheMegaAgency.com (HH)

 

Koningin Elizabeth (92) en prins Philip  (97) zijn inmiddels al 71 jaar getrouwd, toch wonen ze al een jaar niet meer samen. Sinds Philip vorig jaar met pensioen ging, woont hij op Wood Farm. Elizabeth daarentegen brengt haar dagen door op Windsor Castle.

De twee wonen zo’n 200 kilometer bij elkaar vandaan, en volgens ingewijden mist Elizabeth haar man enorm. Ze gunt Philip echter zijn pensioen.

Rust nemen

‘’Als hij nog steeds te midden van het koninklijke bedrijf zou wonen, dan zou hij zich verplicht voelen om te blijven opdraven op officiële gelegenheden. Wood Farm betekent dat hij niet té ver weg is, maar  ver genoeg om te kunnen ontspannen,’’ aldus een bron uit het koningshuis.

Gelijkvloers

Daarnaast is Windsor Castle niet echt geschikt voor iemand met artritis. De grote afstanden tussen de vertrekken waren lastig voor Philip, in tegenstelling tot het huis op Wood Farm. Sinds zijn intrek heeft de cottage een nieuwe keuken gekregen en is alles gelijkvloers gemaakt. Daarnaast heeft de prins vier mensen tot zijn beschikking, waaronder een huishoudster en een kok. Hij heeft echter wel iedereen gevraagd om niet in uniform te werken, maar in gewone kleding.

Lekker uitslapen

Sinds Philips verhuizing is de dagelijkse routine van zijn vrouw ook versoepeld. Nu ze niet meer samen met haar man kan ontbijten, zou Elizabeth vaak pas rond elf uur s’ ochtends beneden verschijnen, waar ze haar privésecretaris dan ontvangt. Daarnaast heeft ze meer tijd vrijgemaakt voor bezoekjes van haar kinderen en kleinkinderen.


Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Bron: Libelle.nl | Beeld: ANP 

De 34-jarige Sarah Mhlanga wordt regelmatig aangestaard wanneer ze haar boodschappen doet. Iedereen denkt dat het Meghan Markle is. 

Sarah heeft er vaak mee te maken: mensen die haar aanstaren en vragen om een handtekening. Als je even snel kijkt lijkt Sarah inderdaad wel wat op Meghan.

Vermomd

Soms Meghan doet zelf boodschappen, dus het zou kunnen dat je haar een keer tegenkomt in een supermarkt vlakbij Kensington Palace. “Om niet meteen herkend te worden door fans draagt de hertogin vaak een pet en andere kleren”, laat een bron weten aan Amerikaanse media.


Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Bron: Libelle.nl | Beeld: Getty Images, Twitter