Uit foto’s van het koninklijk gezin op vakantie in Griekenland die in het bezit zijn van Story, zou iets bijzonders kunnen blijken: hebben de twee oudste prinsessen Amalia en Alexia daadwerkelijk hun vriendje meegenomen?

Met tieners in de leeftijd van Amalia (17) en Alexia (16) is het een hele toer om het complete gezin mee op vakantie te krijgen. Dat weten ook koning Willem-Alexander en koningin Máxima, die zo hun eigen tactieken hebben om hun dochters te bewegen om toch nog met hun ouders mee te gaan. ‘Onze dochters vinden het heerlijk in ons huis in Griekenland te zijn,’ vertelde Willem-Alexander hier tijdens het interview met onder meer Story vorige maand op Paleis Huis ten Bosch over. ‘Ik denk dat ze zelf gaan bepalen wie ze meenemen en misschien vragen ze ons om af en toe niet aanwezig te zijn.’ Zover blijkt het inmiddels inderdaad al te zijn!

Vriendjes Amalia en Alexia

En sprak Willem-Alexander in het verleden nog alleen over vriendinnetjes van de prinsessen die mee zouden gaan op vakantie, inmiddels gaat het ook om vriendjes! Dat blijkt uit beelden die in Griekenland van het koninklijk gezin werden gemaakt en werden gepubliceerd door het Argentijnse magazine Caras. In het Argentijnse is men niet gehouden aan de door de Oranjes opgelegde mediacode en miljoenen oud-landgenoten van koningin Máxima genoten daar van zomerse beelden van ‘La Reina’ en haar gezin! Story houdt zich in elk geval zolang de prinsessen minderjarig zijn wél aan de mediacode en publiceert de foto’s niet, maar kreeg deze wel degelijk in handen.

Beeld: Peter Smulders

Article continues after the ad

Lees het hele verhaal in Story. Editie 33 ligt nu in de winkel of lees het artikel via Magazine.nl

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.