.
Die volle, glanzende lokken van Kate? Nou, daar zit dus een geheim achter. Kate’s haarstyliste Richard Ward heeft in een interview met People magazine laten weten dat het alles te maken heeft met een borstel. 

Geen dure haarproducten of 24/7 kapper on the go, maar een gewone en betaalbare borstel doet de truc. Het gaat om de Tangle Angel, waar Kate al jaren mee borstelt. Onder andere te koop in de salon van Richard Ward in het Londense Chelsea, maar ook gewoon via Bol.com.

Mysterie ontrafeld. Nog even de beste haarmomenten op een rij:

kate-1
kate-2
kate-4
kate-5
kate-6
kate-7
kate-8
kate-10
kate-11
kate-12
kate-13

Beeld: Giphy en Instagram

Prins Harry en Meghan zijn nog maar een paar dagen op bezoek in Australië en ze hebben nu al laten zien dat deze rondreis lang niet alleen maar serieus hoeft te zijn. Omhelsde het stel gisteren nog een kleuter, deze keer is het prins Harry die iedereen weet te vermaken.

Een van de stops was in de stad Dubbo, waarbij de verslaggever gewoon haar praatje wil houden en van plan was wat vragen te stellen aan Harry en Meghan. Maar dát gaat niet helemaal volgens plan. De vliegen blijven haar maar lastigvallen. En wat doe je dan als galante prins? Juist, je jaagt ze weg met een soort bijzonder dansje. Meghan kan wel om haar man zijn capriolen lachen en ook bij het publiek heeft hij de lachers op zijn hand. Wat een gentleman. 

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.


Bron: LindaNieuws | Beeld: ANP

Heel de wereld was in rep en roer toen Meghan en Harry begin deze week onthulden een kindje te verwachten. Het Britse koningshuis liet al los dat de kleine in de lente ter wereld komt, maar Meghan lijkt nu haar mond voorbij gepraat te hebben en onthult daarmee de exacte uitgerekende maand...

Missy Higgings, een Australische singer-songwriter, mocht het stel ontmoeten en heeft daarbij een gezellig onderonsje gehad met de hertogin. Op haar eigen Instagram schrijft de zangeres: 'Wat een eer de hedendaagse hertogin vandaag te mogen ontmoeten! Ze was zo'n lieverd. Ik zei dat ik medelijden had met het feit dat ze al deze meet-and-greets moest doen terwijl ze vier maanden zwanger was!'

April

Zelf beviel Missy in augustus van een kindje, dus misschien dat Meghan daarom de Australische in vertrouwen heeft genomen. Met een beetje rekenen zou de royal baby van Meghan en Harry dus in de maand april ter wereld komen. Een vruchtbare maand voor de koninklijke familie: ook prins Louis, de jongste zoon van Kate en William, is dan jarig. 

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.


Beeld: ANP | Bron: Grazia