Hertogin Kate en Rose Hanbury waren niet alleen buren, maar ook hartsvriendinnen, die zich inzetten voor liefdadigheidsinstelling East Anglia Children’s Hospices. Maar aan die vriendschap kwam abrupt een einde toen de Britse journalist Giles Coren onthulde dat Kate’s echtgenoot William een meer dan vriendschappelijke band met de eveneens getrouwde Rose onderhield...

Britse media geruchten

Prins William (38) ontkende dat hij zijn Kate (38) bedrogen heeft, al blijven in de Britse media geruchten de ronde doen dat hij een intiem moment heeft beleefd met de beeldschone brunette Rose Hanbury (36). Of de overspelverhalen op waarheid zijn gebaseerd of niet, feit is dat de hertogin Rose niet meer wil zien. ‘Ze zal niet voor niets een vriendschap verbreken die al ruim tien jaar duurt,’ aldus een insider. Kate en Rose werden vriendinnen toen ze in Norfolk buren waren.

Goede klik

Er was niet alleen een goede klik tussen de twee, ze zijn allebei moeder van drie kinderen en ze deelden ook hun passie voor liefdadigheidsinstelling East Anglia Children’s Hospices, die zorg en ondersteuning biedt aan gezinnen met kinderen die een levensbedreigende ziekte hebben. Waar Kate was, zag je Rose ook, en vice versa. Maar vorig jaar kwam daar plotseling een einde aan. Volgens The Sun zou Rose hun vriendschap op het spel hebben gezet doordat ze een kortstondige affaire met prins William had beleefd.

Beeld: Brunopress

Article continues after the ad

Dit artikel komt uit Story. Editie 43 ligt nu in de winkel of lees het artikel via Magazine.nl

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.