Eerder deze week werd bekend dat prins Harry hulp heeft gezocht zodat hij om kon leren gaan met het overlijden van zijn moeder. Harry vind het net als William en Kate erg belangrijk dat mensen leren praten over hun problemen om het stigma rond geestelijke gezondheidszorg weg te nemen. Zo onthulde Harry dat hij op het randje van een mentale instorting zat én dat hij lang depressief is geweest. Kate prijst dat.

 

Lees ook: Prins Harry naar psychiater om dood van prinses Diana te verwerken

 

Held

Deze week ontving hertogin Kate de deelnemers die zondag meedoen aan de marathon voor de Heads Together campagne. Daar werd ook over de onthulling van Harry gesproken, waarna Kate enkel goede woorden over had voor haar zwager. 'We moeten hetzelfde doen', vertelt ze. 'Wat hij deed was fantastisch.' Toen iemand Harry omschreef als een held kon ze dan ook niets anders dan dat statement beamen. Harry is een held.

 

Beeld: Getty Images | Bron: De Telegraaf

Dat Meghan Markle heus niet alleen maar voor onbetaalbare kledingstukken gaat, liet de hertogin gisteren maar weer eens zien. Markle verscheen namelijk gewoon in een 'H&M'-tje tijdens een bezoek aan een van haar liefdadigheidsinstellingen. 

Ze ging langs bij Mayhew, een organisatie die zich inzet voor dierenwelzijn. Meghan is een echte dierenliefhebber, dus het is niet zo gek dat dit één van haar patronages is. Ze pakte dan ook spontaan een Jack Russell-terriër op en begon het beestje te knuffelen. Helaas kan ze de viervoeter zelf niet mee naar huis nemen, omdat ze volgens Markle hun handen al vol gaan hebben aan de baby.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Bron: Elle | Beeld: ANP

Onze koningin heeft vele talenten. Niet alleen zet Máxima zich in voor verschillende goede doelen, ook ging ze viral met haar soepele heupjes tijdens een concert. En nu blijkt dat ze nog veel meer in huis heeft.

Voor haar goede doel 'Méér Muziek In De Klas' schittert ze in een promotievideo. Niet zo gek, aangezien Máxima de erevoorzitter is van deze stichting. Wél verrassend is dat onze koningin hier haar acteertalenten laat zien. En wat doet ze dat goed!

Actrice

Okay, eerlijk: ze speelt zichzelf in het filmpje. Je moet heel goed kijken, want de 'doorbraak' van Máxima als actrice is maar heel kort te zien. De kinderen bellen aan bij villa Eikenhorst en daar doet onze koningin open. Zullen we haar vaker wat kleine rolletjes gaan zien spelen?

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Bron: Libelle | Beeld: ANP