Om 11.01 uur zette hertogin Kate een kerngezond prinsje op de wereld. Een paar uur later stond de kersverse moeder van drie al buiten om haar zoon aan het publiek te tonen. Het was absoluut niet te zien dat Kate diezelfde ochtend nog een intense bevalling meemaakte. Sterker nog, ze zag er beeldschoon uit. Maar dat ging niet vanzelf...

Waterdicht plan

Alle ogen waren op het pasgeboren prinsje gericht toen de trotse William en Kate naar buiten traden om hem aan het publiek te tonen. Maar ook de hertogin maakte veel indruk met haar stralende voorkomen. Ze wandelde vijf uur na de bevalling naar buiten alsof er niets aan de hand was. Achter de schermen ging het er echter hectischer aan toe. Een team stond al weken klaar om alles op rolletjes te laten verlopen, óók na de bevalling.

Gigantisch team

Het medische team van de hertogin bestaat uit ongeveer 20 man, waaronder vier chirurgen en drie verpleegkundigen. De rode jurk van Jenny Packham is zorgvuldig uitgekozen en werd diezelfde ochtend al afgeleverd door Kate's persoonlijke assistente Natasha Archer. Haar persoonlijke kapster Amanda Cook Tucker haastte zich direct naar het ziekenhuis om de bruine lokken van de royal perfect in model te krijgen. Kate zorgde wél zelf voor haar make-up, een gezonde blos op de wangen en lange wimpers doen wonderen.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!


Beeld: ANP

Bij een zwangerschap hoort natuurlijk ook een babyshower. Zeker als je zoals Meghan uit Amerika komt. Toch ziet de hertogin af van dit feestje en wel om déze reden. 

Want hoewel het niet gebruikelijk is om een babyshower te houden binnen de koninklijke kringen, is dat toch niet de oorzaak van het cancellen van haar partijtje. Want dat de Britse royals het simpelweg 'gift grabbing' zouden vinden, daar zou Meghan weinig boodschap aan hebben gehad. Ze was van het plan het gewoon door te zetten, maar heeft het nu toch af moeten zeggen tot haar grote spijt.

Weinig animo

De kaarten waren namelijk al verstuurd, maar volgens de Britse tabloids hebben veel grote sterren de uitnodiging afgeslagen. Oei... Om dus geen flater te slaan, heeft Markle het feestje maar gelaten voor wat het was. 

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Bron: Elle | Beeld: ANP

Toen Kensington Palace half oktober vorig jaar bekendmaakte dat Meghan Markle in verwachting is, kon de hertogin van Sussex stoppen met het verbergen van haar beginnende babybuikje en haar zwangerschap in volle glorie aan de buitenwereld tonen. Dat doet de echtgenote van prins Harry uiteraard in kleding van topmerken en -designers, waardoor ze vorig jaar voor bijna een half miljoen euro aan kleding heeft geshopt!

Meghans zwangerschap werd bekendgemaakt toen zij en prins Harry net aan hun eerste officiële overzeese bezoek – aan Australië, Fiji, Tonga en Nieuw-Zeeland – waren begonnen. Tijdens een tripje naar Bondi Beach in Sydney draagt de dan in elk geval drie maanden zwangere Meghan een jurk van de Australische ontwerper Martin Grant.

Lees het hele verhaal in Story. Editie 3 ligt nu in de winkel of lees het artikel op Blendle.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: ANP