Nu hertogin Kate zwanger is van haar derde kindje, kan ze ook alvast na gaan denken over haar bevalling. En de hertogin van Cambridge heeft hier in ieder geval al één beslissing over gemaakt! 

Thuisbevalling

De vrouw van prins William wil namelijk gewoon thuis bevallen. Heel gek is dit niet, want van oudsher bevielen royals altijd thuis. Maar omdat de doktoren het haar de vorige keer afraadden, kwamen George en Charlotte ter wereld in het Londense St. Mary’s ziekenhuis. En ja, dat is ook de plek waar Prinses Diana de prinsjes kreeg.

Alles op alles

Hertogin Kate wil nu echt graag proberen om thuis te bevallen en zal alles op alles zetten om dit te laten gebeuren. De voornaamste reden? De paparazzi. Vlak na haar vorige bevalling moest ze al weer heel snel tiptop verschijnen om op de foto te gaan. Zo zou ze iets meer tijd hebben om zich toonbaar te maken. Of de hele thuisbevalling gaat lukken is nog maar de vraag: Kate lijdt ook nu weer aan hyperemesis gravidarum (extreme misselijkheid tijdens een zwangerschap).

Article continues after the ad

Wil je niets meer missen van Story? Neem een abonnement. Profiteer nú van onze speciale zomer-aanbieding: 10 nummers voor slechts €10

Beeld: ANP | Bron: Flaironline.nl