Het is feest in Kensington Palace! Hertogin Kate mag vandaag 36 kaarsjes uitblazen. Ter ere van haar verjaardag zet Story de leukste foto's met haar kinderen George en Charlotte op een rij. 

Bijzondere verjaardag

Of de slingers hangen in Kensington Palace blijft een raadsel, er worden nooit officiële mededelingen gedaan over verjaardagen. Het is dus ook niet bekend hoe de hertogin haar verjaardag viert. Maar een bijzondere verjaardag is het hoe dan ook. Het is namelijk de laatste verjaardag die hertogin Kate als moeder van twee viert. De vrouw van prins William is op dit moment in verwachting van hun derde kindje. In april wordt het derde kindje van William en Catherine verwacht. 

December 2015
Kerst in Kensington Palace.

Maart 2016
Op wintersport in de Franse Alpen. 

Juni 2016
90ste verjaardag van Queen Elizabeth.

September 2016
Aankomst in Canada.

September 2016
Werkbezoek aan Canada.

Juni 2017 
Trooping the Colour bij Buckingham Palace in Londen.

Juli 2017
Werkbezoek aan Polen.

Juli 2017
Werkbezoek aan Duitsland.

Juli 2017
Aankomst op het vliegveld van Berlijn.

Beeld: ANP

De Britse koninklijke familie is een prinsje rijker. Hertogin Kate is vanmorgen bevallen van een kerngezonde jongen. Moeder en zoon maken het goed.

De royal baby is geboren! Vanochtend werd bekend dat hertogin Kate was opgenomen in het ziekenhuis, slechts een paar uur later werd de geboorte van het prinsje aangekondigd. De Britse hertogin is om 11.01 bevallen van een jongetje. Prins William was bij de bevalling aanwezig. 

Verheugd

Het Britse volk is enorm blij met de komst van de koninklijke spruit, maar ook de koninklijke familie kan het geluk niet op. Kensington Palace laat weten dat de Queen 'verheugd' is met de geboorte van haar kleinzoon.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Beeld: ANP

Kate Middleton is bevallen van een jongetje. Dat heeft Kensington Palace zojuist bekend gemaakt.

Zware zwangerschap

Het was wederom een verschrikkelijke zwangerschap voor Kate. Net zoals tijdens de zwangerschap van George en Charlotte had ze last van extreme misselijkheid. Toch was de wens om het gezin verder uit te breiden groot en nam ze daarmee de risico's voor lief. En wellicht dat ze het allemaal kan vergeten nu haar derde kindje met prins William geboren is.

Hertogin Kate bevallen

Op 22 maart verscheen Kate voor het laatst in het openbaar zodat ze kon genieten van haar zwangerschapsverlof. De laatste loodjes zitten er nu officieel op, want het prinsje is geboren! Op 4 september werd de zwangerschap aangekondigd, op 23 april werd het kindje geboren. Van de uitgerekende datum tot het geslacht: alles hield het stel geheim. 

Bevalling

Kensington Palace meldt dat het prinsje vanochtend om 11.01 uur ter wereld is gekomen. Prins William was aanwezig bij de bevalling. Moeder en zoon maken het goed. De naam van het jongetje is nog niet bekend.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Beeld: ANP