Het is feest in Kensington Palace! Hertogin Kate mag vandaag 36 kaarsjes uitblazen. Ter ere van haar verjaardag zet Story de leukste foto's met haar kinderen George en Charlotte op een rij. 

Bijzondere verjaardag

Of de slingers hangen in Kensington Palace blijft een raadsel, er worden nooit officiële mededelingen gedaan over verjaardagen. Het is dus ook niet bekend hoe de hertogin haar verjaardag viert. Maar een bijzondere verjaardag is het hoe dan ook. Het is namelijk de laatste verjaardag die hertogin Kate als moeder van twee viert. De vrouw van prins William is op dit moment in verwachting van hun derde kindje. In april wordt het derde kindje van William en Catherine verwacht. 

December 2015
Kerst in Kensington Palace.

Maart 2016
Op wintersport in de Franse Alpen. 

Juni 2016
90ste verjaardag van Queen Elizabeth.

September 2016
Aankomst in Canada.

September 2016
Werkbezoek aan Canada.

Juni 2017 
Trooping the Colour bij Buckingham Palace in Londen.

Juli 2017
Werkbezoek aan Polen.

Juli 2017
Werkbezoek aan Duitsland.

Juli 2017
Aankomst op het vliegveld van Berlijn.

Beeld: ANP

Koningin Elizabeth (92) en prins Philip  (97) zijn inmiddels al 71 jaar getrouwd, toch wonen ze al een jaar niet meer samen. Sinds Philip vorig jaar met pensioen ging, woont hij op Wood Farm. Elizabeth daarentegen brengt haar dagen door op Windsor Castle.

De twee wonen zo’n 200 kilometer bij elkaar vandaan, en volgens ingewijden mist Elizabeth haar man enorm. Ze gunt Philip echter zijn pensioen.

Rust nemen

‘’Als hij nog steeds te midden van het koninklijke bedrijf zou wonen, dan zou hij zich verplicht voelen om te blijven opdraven op officiële gelegenheden. Wood Farm betekent dat hij niet té ver weg is, maar  ver genoeg om te kunnen ontspannen,’’ aldus een bron uit het koningshuis.

Gelijkvloers

Daarnaast is Windsor Castle niet echt geschikt voor iemand met artritis. De grote afstanden tussen de vertrekken waren lastig voor Philip, in tegenstelling tot het huis op Wood Farm. Sinds zijn intrek heeft de cottage een nieuwe keuken gekregen en is alles gelijkvloers gemaakt. Daarnaast heeft de prins vier mensen tot zijn beschikking, waaronder een huishoudster en een kok. Hij heeft echter wel iedereen gevraagd om niet in uniform te werken, maar in gewone kleding.

Lekker uitslapen

Sinds Philips verhuizing is de dagelijkse routine van zijn vrouw ook versoepeld. Nu ze niet meer samen met haar man kan ontbijten, zou Elizabeth vaak pas rond elf uur s’ ochtends beneden verschijnen, waar ze haar privésecretaris dan ontvangt. Daarnaast heeft ze meer tijd vrijgemaakt voor bezoekjes van haar kinderen en kleinkinderen.


Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Bron: Libelle.nl | Beeld: ANP 

De 34-jarige Sarah Mhlanga wordt regelmatig aangestaard wanneer ze haar boodschappen doet. Iedereen denkt dat het Meghan Markle is. 

Sarah heeft er vaak mee te maken: mensen die haar aanstaren en vragen om een handtekening. Als je even snel kijkt lijkt Sarah inderdaad wel wat op Meghan.

Vermomd

Soms Meghan doet zelf boodschappen, dus het zou kunnen dat je haar een keer tegenkomt in een supermarkt vlakbij Kensington Palace. “Om niet meteen herkend te worden door fans draagt de hertogin vaak een pet en andere kleren”, laat een bron weten aan Amerikaanse media.


Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Bron: Libelle.nl | Beeld: Getty Images, Twitter