Harry en Meghan zijn onlangs met hun zoontje Archie neergestreken in een luxueuze villa in Beverly Hills. Het stulpje is geregeld door Oprah Winfrey, die in de buurt woont. Je snapt dat de wijk nu extra 'geteisterd' wordt door paparazzi.

Met de komst van de Sussexes is het aantal overvliegende helikopters, dagjesmensen en fotografen in de straat flink toegenomen.

Foto scoren

En daar zijn de buren allesbehalve blij mee, meldt TMZ. Hoewel de royals zich nog nauwelijks in het openbaar hebben laten zien, houden de paparazzi de miljoenenvilla van Harry en Meghan nauwlettend in de gaten om als eerste een foto van het stel te kunnen maken, het liefst met hun zoontje Archie.

Hele dag helikopters

Volgens buurtbewoners vliegen er zeker vier helikopters per dag over, wat voor behoorlijk wat geluidsoverlast zorgt en bovendien ook een inbreuk op hun privacy is. Daarbij hangen de fotografen vaak de hele dag rond in de straat waar het paar woont of in het nabij gelegen winkelcentrum.

Article continues after the ad

Op jacht naar de Sussexes

In dat winkelcentrum vragen toeristen op hun beurt weer waar de Sussexes wonen, om ook een kijkje te nemen bij hun huis. Andere bekende inwoners van Montecito zijn ondermeer Oprah Winfrey, Ellen DeGeneres en Portia DeRossi, Rob Lowe en Carol Burnett.

Bron: TMZ Beeld: BrunoPress

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.