Hoewel er een diepere betekenis zat achter de datum waarop Harry en Meghan hun zwangerschap aankondigde, is de timing op z'n minst opmerkelijk te noemen. Prinses Eugenie was immers net bevallen van haar tweede kindje. Maar wie denkt dat dit zorgt voor frictie tussen de twee dames, heeft het mis.

Volgens een bron zijn Meghan en Eugenie juist heel close, zo weet People te melden. 'Ze wisten van elkaar wanneer ze uitgerekend waren', verklapt deze insider.

Article continues after the ad

Frogmore Cottage

Onlangs zijn prinses Eugenie en haar man Jack Brooksbank verhuisd naar Frogmore Cottage, het grondig verbouwde huis van haar neef Harry. Hoewel er sprake van een breuk lijkt tussen de prins, Markle en de rest van de Britse royals, is niks minder waar. 'In deze tijden komt de familie juist samen. Het is fantastisch dat Eugenie haar kindje heeft gekregen vlak voordat Harry en Meghan hun tweede verwelkomen', vervolgt de bron.

Heel close

Hoewel beide vrouwen hun eigen pad bewandelen, zijn ze heel close. Dat geldt trouwens ook voor Harry en zijn nicht. 'Ze waren de dikste vrienden. Harry heeft Eugenie altijd in vertrouwen genomen', is te lezen in het boek Finding Freedom: Harry and Meghan and the Making of a Modern Royal Family

Eerste kindje

Begin februari beviel de Britse prinses Eugenie van een gezonde zoon. Het kleine prinsje kwam ter wereld via een keizersnede, maar moeder maakt het sindsdien goed. Nu is het tijd om haar zoon aan de wereld te laten zien. Het pasgeboren zoontje van de Britse prinses Eugenie en haar man Jack heeft de naam August Philip Hawke Brooksbank gekregen.

Bron: Boulevard | Beeld: Brunopress

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.