Prins William kan zich het laatste telefoontje met zijn moeder Diana nog goed herinneren. De prins is erg openhartig in de documentaire Diana: Our Mother die vanavond wordt uitgezonden op de Britse zender ITV.

Gehaast

William vertelt openhartig over het laatste gesprek dat hij met zijn moeder voerde. "Harry en ik wilden snel weer afscheid nemen, zo van 'tot later'. Als ik had geweten wat er zou gebeuren dan was ik natuurlijk minder blasé geweest." De prins vertelt dat hij erg gehaast was toen zijn moeder belde uit Parijs.

Spijt

De prins en zijn jongere broer Harry logeerden op dat moment bij Queen Elizabeth. De broers hadden niet veel aandacht voor Diana, omdat ze weer met hun nichtjes en neefjes wilden spelen. Harry kan zich niet zoveel herinneren van het telefoontje. "Maar wat ik wel weet is dat ik de rest van mijn leven spijt zal hebben over hoe kort het telefoontje was", zegt hij. "Ik wist toen niet dat het de laatste keer was dat ik mijn moeder zou spreken. Als ik daarvan maar een vermoeden had gehad, dan was het gesprek totaal anders verlopen."

Onvergetelijk

De oudste zoon van Diana geeft verder geen details over de inhoud van het laatste gesprek dat ze voerden. "Maar dat telefoontje zal ik nooit vergeten."

Wil je niets meer missen van Story? Neem een abonnement. Profiteer nú van onze speciale zomer-aanbieding: 10 nummers voor slechts €10

Beeld: ANP

Dat Meghan Markle heus niet alleen maar voor onbetaalbare kledingstukken gaat, liet de hertogin gisteren maar weer eens zien. Markle verscheen namelijk gewoon in een 'H&M'-tje tijdens een bezoek aan een van haar liefdadigheidsinstellingen. 

Ze ging langs bij Mayhew, een organisatie die zich inzet voor dierenwelzijn. Meghan is een echte dierenliefhebber, dus het is niet zo gek dat dit één van haar patronages is. Ze pakte dan ook spontaan een Jack Russell-terriër op en begon het beestje te knuffelen. Helaas kan ze de viervoeter zelf niet mee naar huis nemen, omdat ze volgens Markle hun handen al vol gaan hebben aan de baby.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Bron: Elle | Beeld: ANP

Onze koningin heeft vele talenten. Niet alleen zet Máxima zich in voor verschillende goede doelen, ook ging ze viral met haar soepele heupjes tijdens een concert. En nu blijkt dat ze nog veel meer in huis heeft.

Voor haar goede doel 'Méér Muziek In De Klas' schittert ze in een promotievideo. Niet zo gek, aangezien Máxima de erevoorzitter is van deze stichting. Wél verrassend is dat onze koningin hier haar acteertalenten laat zien. En wat doet ze dat goed!

Actrice

Okay, eerlijk: ze speelt zichzelf in het filmpje. Je moet heel goed kijken, want de 'doorbraak' van Máxima als actrice is maar heel kort te zien. De kinderen bellen aan bij villa Eikenhorst en daar doet onze koningin open. Zullen we haar vaker wat kleine rolletjes gaan zien spelen?

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Bron: Libelle | Beeld: ANP