Het lijkt allemaal koek en ei tussen de Queen en Markle. Tóch ontstond er bij Elizabeth op een gegeven moment enige irritatie. Meghan zou namelijk nogal een heel eisenpakket hebben ingediend voor haar huwelijk.

Daarom waarschuwde koningin Elizabeth Harry voor de ’moeilijke houding’ van Meghan. Er zou een discussie ontstaan zijn over welk diadeem Meghan zou dragen op haar huwelijksdag. Dat schrijft Robert Jobson in zijn nieuwe boek Charles at 70. 

Article continues after the ad

Familieprotocol

Volgens een bron in The Sun zou Meghan haar zinnen gezet hebben op een diadeem met smaragden. Prins Harry had aan het koninklijk personeel doorgegeven dat 'Meghan krijgt wat ze wil'. Toch droeg Meghan een diamanten en platina hoofdsieraad, uitgezocht door koningin Elizabeth. Harry schoot volledig uit z’n slof toen hem werd verteld dat Meghan's wens niet kon worden vervuld. Vervolgens zou er een verhitte discussie zijn ontstaan tussen Harry en de Queen. Elizabeth zou haar kleinzoon duidelijk gemaakt hebben dat Meghan op haar tellen moest passen en dat ze zich aan het familieprotocol diende te houden. 'Meghan kan niet alles krijgen wat ze wil. Ze draagt het diadeem dat ze van mij krijgt.'

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Bron: Telegraaf | Beeld: ANP