Er gaat geen dag voorbij, of er wordt wel een nieuwe roddel over Meghan Markle de wereld in geslingerd. Maar deze keer gaat het wel héél ver. Britse tabloids beweren namelijk dat Meghan schuldig is aan het toenemende haarverlies van prins Harry.

Zijn kale plek zou volgens Express alleen maar groter zijn geworden sinds de royal wedding, zo'n negen maanden geleden. Een haarverliesexpert beweert zelfs dat er een verband is tussen zijn huwelijk en de haaruitval van prins Harry. Deze 'expert' gaat zo ver, dat Harry overhaast getrouwd zou zijn met Meghan omdat zijn haarverlies steeds erger zou worden. Say what?!

Article continues after the ad

Sneller trouwen

Haaruitval-deskundige Spencer Stevenson vertelde The Sun: 'Ik denk dat jonge mannen mogelijk eerder trouwen, omdat ze het gevoel hebben dat niemand in hen geïnteresseerd zal zijn als hun terugwijkende haarlijn erger wordt.' Toch blijkt het allemaal grote onzin en vooral weer een nieuwe manier om roddels de wereld in te helpen. 

Genetisch

Een plastisch chirurg van de Skin and Follicle Clinic in Birmingham, Ken Kok, analyseerde de haarlijn van Prins Harry en concludeerde dat zijn haarverlies genetisch is. Niet zo gek, als je bedenkt dat ook prins William en prins Charles er last van hebben. Weten we dat ook weer.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Bron: Express | Beeld: ANP