Prins Harry heeft met zijn vader prins Charles en broer prins William gesproken na zijn spraakmakende interview met Oprah Winfrey. Dat beweerde althans presentatrice Gayle King, een vriendin van Harry's vrouw Meghan, dinsdag in haar programma CBS This Morning.

Gayle, de beste vriendin van Oprah, vertelde dat ze de Sussexes afgelopen weekend had gebeld over de nasleep van hun veelbesproken interview vorige week. 'Ik heb ze gebeld om te vragen hoe ze zich voelden en het is inderdaad zo dat Harry erna met zijn broer en ook zijn vader heeft gesproken.'

Article continues after the ad

Niet productief

Wel waren de gesprekken volgens de presentatrice niet productief. 'Maar ze zijn wel blij dat ze ten minste met elkaar in gesprek zijn.' In het interview zeiden Harry en Meghan onder meer dat iemand binnen de koninklijke familie "zorgen" had over de huidskleur van hun zoontje Archie. William ontkende in een korte reactie tijdens een werkbezoek dat hun familie racistisch is en hij zei ook dat hij van plan was met zijn broer te praten over het interview.

Bron: ANP | Beeld: Brunopress

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.