Dat Harry en Meghan, nu ze een stapje terug hebben gedaan uit het Britse koninklijk huis, open staan voor klusjes op de buis is geen geheim. Het koppel onthult nu samen te gaan werken met Apple TV.

Perfecte match

Het goede doel waar Harry aan verbonden is, het Charity Combat Stress, bevestigt dit. Charity Combat Stress helpt oud-militairen om te gaan met PTSS (posttraumatische-stressstoornis). Harry is een perfecte match voor de organisatie gezien zijn militaire achtergrond en de mentale problemen waar hij mee worstelt sinds het overlijden van zijn moeder prinses Diana, en waar hij al eerder openlijk over sprak.

Article continues after the ad

Meghan doet ook mee

Charity Combat Stress gaat een aantal afleveringen maken die op Apple TV zullen worden uitgezonden. Bijzonder is dat de serie gepresenteerd wordt door niemand minder dan Oprah Winfrey. Harry zal in sommige afleveringen als gastspreker aan bod komen. Voor de opnames zou Oprah ook hebben samengewerkt met Meghan, maar op welke manier is niet duidelijk. Het is nog niet bekend wanneer het programma te zien zal gaan zijn.

Bron: AD.nl | Beeld: ANP

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.