Prins Harry en Meghan zouden een mega villa in in de buurt van Los Angles gekocht hebben. Het huis zou omgerekend ongeveer 14 miljoen gekost hebben. De vorige eigenaar van de villa is niemand minder dan Hollywood-ster Mel Gibson. Dat meldt The Sun.

Geheimpje

De makelaar die het huis verkoopt wou niet zeggen of Harry en Meghan de nieuwe eigenaren waren. Maar volgens een goed ingevoerde bron van de krant kan het bijna niet anders. De bron zei: "Er is een geheimhoudingsovereenkomst ondertekend. Maar jullie zijn warm." Er waren eerder deze week ook al speculaties over aan de aanschaf. De bewuste makelaar had namelijk iets op Instagram gepost dat daar op wees. Die post werd al weer snel verwijderd.

Op de planning

De grote verhuizing van Canada naar Californië stond al een tijdje op de planning. Volgens een ingewijde wou het stel niet in Canada blijven. "Canada was een prima tussenoplossing maar dat was niet de plek waar ze wilden blijven. In Los Angeles hebben ze een breder netwerk, zowel privé als zakelijk. Daarbij is Meghan er opgegroeid en wilde ze graag naar huis."

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Article continues after the ad

Bron: The Sun / Beeld: Brunopress