Daar zijn ze weer! De Britse prins Harry en zijn vrouw Meghan Markle zijn na de aankondiging van baby nummer twee (Archie wordt grote broer) en de breuk met koningshuis in het openbaar verschenen. 

De twee waren maandag digitaal aanwezig bij het Spotify Stream On-evenement.

Article continues after the ad

 

Babbelen

Het paar deelde een inkijkje in hun productiebedrijf Archewell Audio, dat podcasts maakt die exclusief bij Spotify verschijnen. 'We willen podcasts gebruiken om krachtige gesprekken aan te wakkeren', vertelde Meghan vanuit hun huis in Californië.

Verhalen vertellen

Bovendien willen ze met hun podcasts stemmen een podium geven die anders niet of amper gehoord worden. 'En het belangrijkste vinden we het creëren van een gemeenschap, een veilige haven waar je je eigen kwetsbare verhalen kan delen', voegde prins Harry toe.

Mooie stem

Na afloop van hun praatje complimenteerde Meghan haar man om zijn stem. 'Hij heeft echt een goede podcast-stem', zei ze vrolijk. De vertoning tijdens het Spotify-evenement volgt na een maand waarin het stel veel in het nieuws verscheen.

Baby twee

De twee kondigden op Valentijnsdag de komst van hun tweede kindje aan. Ook kondigde Buckingham Palace vorige week aan dat Prins Harry en zijn vrouw Meghan definitief afstand nemen van het Britse koningshuis.

Weg titels

Harry en Meghan moeten nu al hun eretitels inleveren. Bij het evenement kondigde de twee zichzelf zonder koninklijke titels aan en simpelweg als Harry en Meghan.

Beeld: Brunopress

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.