Na een aantal maanden in het huis van Hollywood producer en zakenman Tyler Perry gewoond te hebben, zouden Harry en Meghan nu hun eigen optrekje hebben aangeschaft. Volgens Page Six heeft het stel een villa in de Californische kustplaats Santa Barbara gekocht, waar ze hun leven als gezin verder willen opbouwen.

Volgens de krant wonen de hertog en hertogin van Sussex al 6 weken in hun nieuwe stulpje, dat vlakbij de huizen van hun goede vriendinnen Oprah Winfrey en Ellen DeGeneres ligt. 'Dit is echt hun huis, waar ze een doorstart kunnen maken na hun vertrek uit de Britse koninklijke familie. Het is voor zowel Harry als Meghan het eerste huis dat ze zelf gekocht hebben en dat maakt de plek extra speciaal. Hier willen ze in alle rust hun zoontje Archie opvoeden,' aldus een bron.

Nooit het plan

Volgens diezelfde bron was het nooit Harry en Meghans plan om in Los Angeles te belanden. 'In eerste instantie kwamen ze hierheen om dichter bij Meghans moeder te zijn. Maar nu ze hier vanwege het coronavirus een aantal maanden hebben gezeten, hebben ze er nog eens goed over nagedacht. Om tot de conclusie te komen dat ze in deze omgeving gelukkig gaan worden en Archie een onbezorgd leven kunnen bieden.'

Bron: ANP | Beeld: Brunopress

Article continues after the ad

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.