Momenteel wonen prins Harry en zijn verloofde Meghan Markle nog in het bruisende Londen, maar mogelijk komt daar na hun huwelijk verandering in. De twee zouden namelijk hun oog hebben laten vallen op een oud landhuis in de Cotswolds.

Beaconsfield Farm is gelegen in het zuiden van Engeland in een prachtig groen gebied. Voordat de twee daar hun intrek zouden kunnen nemen, is er nog wel wat werk aan de winkel. Volgens locals is het pand toe aan een flinke renovatie. “Het is oude troep en het terrein is een grote modderpoel.”


Mocht het royal koppel daar inderdaad hun intrek nemen, dan krijgen ze minstens net zo wereldberoemde buren als zijzelf worden voor hun neighbours. Niemand minder dan David en Victoria Beckham renoveren momenteel in het nabijgelegen Chipping Norton een paleisje van zo’n 5,7 miljoen euro. Ook in de buurt: Soho Farmhouse, een sterrenhotspot waar Harry en Meghan in het begin van hun relatie in het geheim een aantal dates hadden.

Beeld: ANP/Metro

Groot nieuws! Pippa Middleton (34), de jongere zus van Kate Middleton is in verwachting van haar eerste kindje.

Pippa en haar man James Mathews (42) zouden volgens The Sun vorige week hun familie op de hoogte hebben gebracht van het heugelijke feit. Kate zou als eerste op de hoogte zijn gebracht.

Kate, die nu zelf hoogzwanger is van haar derde kindje met prins William is dolblij voor haar zus. Pippa is in oktober uitgerekend.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Beeld: ANP
(AD)
 

Ter ere van de 92ste verjaardag van de Britse koningin Elizabeth vond gisteren een concert plaats in de Royal Albert Hall in Londen. De koningin was aanwezig, samen met prins Charles, prins William, prins Harry en zijn toekomstige vrouw Meghan Markle.

De man van koningin Elizabeth, prins Philip, kon er helaas niet bij zijn. Hij is herstellende van een heupoperatie, die hij aan het begin van deze maand onderging. Ook prins William zijn vrouw, Kate Middleton, moest verstek laten gaan. Het duurt tenslotte nog maar een paar dagen voor ze zal bevallen van hun derde kind.

Een bont gezelschap had de eer voor te koningin op te treden; onder andere Sting, Shaggy, Tom Jones en Kylie Minoque zongen de koningin toe. Op een gegeven moment gingen de koningin en haar zoon het podium op en werd door de aanwezige muzikanten een luid ‘Happy Birthday’ ingezet.

Harry en Meghan

Kleinzoon Harry en verloofde Meghan trokken zoals verwacht veel bekijks, vooral de kledingkeuze van Meghan was een geliefd onderwerp. Alle modegoeroes lijken het er over eens dat haar marineblauwe jurk van Stella McCartney haar de gewenste elegante uitstraling bezorgde.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Beeld: ANP