De kans dat prins Harry en zijn vrouw Meghan straks meewerken aan een Amerikaanse productie als The Simpsons is uitermate klein. Harry heeft zijn team opgedragen om geen werk te accepteren waarmee koningin Elizabeth of de rest van de familie mee wordt bespot, zegt althans een bron tegen de Daily Mail.

Harry en Meghan worden nu ze een stap terug hebben gedaan binnen de familie vertegenwoordigd door voormalig Hollywood-agent Nick Collins. Hij deed dat al voor Meghan toen ze nog een succesvol actrice was en behandelt nu namens het echtpaar alle aanbiedingen voor film, tv of goede doelen.

Article continues after the ad

Schadelijk

De hertog van Sussex zou hem één opdracht hebben meegegeven: niets accepteren dat schadelijk is voor de koningin, hoe lucratief de aanbiedingen ook zijn. 'Hoewel Harry nu afstand heeft genomen van zijn koninklijke leven laat dit zien dat hij geen ruzie wil met zijn oma en vader', aldus de bron.

Disney

Meghan heeft ondertussen al haar eerste klus te pakken. Ze heeft de voice-over ingesproken van de Disney+-documentaire Elephants. In ruil voor het inspreken van de film over olifanten gaat er een donatie naar hulporganisatie Elephants Without Borders. De organisatie zet zich in voor het behoud van olifanten in het wild.

Bron & beeld: ANP

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.