Enkele uren na de bevalling werd de kleine Archie al getoond aan de wereld. Maar echt goed zagen we hem niet. Harry en Meghan laten hun zoontje nu pas écht goed zien. 

Door Libelle.nl

More content below the advertising

Al eerder werd er een foto vrijgegeven waarop Harry zijn zoontje vasthield met Meghan aan zijn zijde. Maar hierop was zijn hele gezichtje incluis haar niet goed te zien. Daar hebben ze bij deze foto verandering in gebracht en is Archie Harrison Mountbatten-Windsor beter te bewonderen.

Nog geen haartjes

Het kleine mannetje heeft nog een kaal koppie en heeft dus duidelijk niet de zwarte bos haren van zijn moeder geërfd. Op de foto grijpt het 6 weken oude jongetje zijn vaders vinger vast terwijl hij liefdevol wordt vastgehouden door hem. “Fijne Vaderdag! We wensen de hertog van Sussex een speciale eerste Vaderdag”, staat er bij de foto.

Archie

Archie Mountbatten-Windsor is de 7e in troonopvolging van het Britse koningshuis en kwam op 6 mei ter wereld. Zijn naam werd 2 dagen later via Instagram bekend gemaakt. Prins Harry zei enkele uren na de geboorte: “Elke ouder zegt natuurlijk dat hun eigen baby geweldig is. Maar dit kleine ding is absoluut het beste wat er bestaat. Ik ben echt heel enthousiast.”

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: ANP