Beatrice en haar verloofde Edoardo zullen elkaar op 29 mei het jawoord geven. De grote vraag: zijn Harry en Meghan dit keer van de partij? Bronnen aan US Weekly bevestigen van wel.

Het huwelijk wordt voltrokken in St. James's Palace in Londen, waar eerder onder anderen koningin Victoria en koning George V trouwden. Na de ceremonie zal koningin Elizabeth een besloten receptie geven voor de huwelijksgasten, die plaatsvindt in de tuin van Buckingham Palace.

Article continues after the ad

Televisie

Het huwelijk wordt hoogstwaarschijnlijk niet live uitgezonden op televisie. BBC en ITV, de twee grootste zenders in Groot-Brittannië, hebben laten weten geen live-uitzendingen van de bruiloft te brengen. Beatrice en Mozzi zouden sinds november 2018 een relatie hebben. In maart 2019 verschenen ze op een gala in Londen voor het eerst officieel als stel in het openbaar. Het koppel heeft zich in september 2019 tijdens een weekend weg in Italië verloofd.

Canada

Prins Harry verhuisde samen met zijn vrouw Meghan en hun zoontje Archie naar Canada. Het was dus nog maar de vraag of zij wel terug zouden keren voor deze gebeurtenis. Nu blijkt dus dat ze gewoon hun opwachting zullen maken.

Bron: Telegraaf | Beeld: ANP

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.