Prins Harry en Meghan Markle zijn begonnen aan het laatste deel van hun royal tour door Oceanië. Zo stapten de hertog en hertogin van Sussex zondagochtend in het vliegtuig naar Nieuw-Zeeland.

Zaterdagavond waren Harry en Meghan nog aanwezig bij de slotceremonie van de vierde editie van de Invictus Games in Sydney. Samen met een aantal Nieuw-Zeelandse deelnemers van het sportevenement vloog het koninklijke paar vanochtend naar Wellington, Nieuw-Zeeland. Daar kregen de hertog en hertogin een traditionele welkomstceremonie. Vervolgens werden ze ontvangen door de Nieuw-Zeelandse premier Jacinda Ardern.

Article continues after the ad

Harry en Meghan ontmoeten de Nieuw-Zeelandse premier Jacinda Ardern.

Royal tour

Op maandag 15 oktober begonnen Harry en Meghan aan hun eerste gezamenlijke koninklijke reis naar Oceanië. Op diezelfde dag maakten de hertog en hertogin bekend hun eerste kindje te verwachten. Tijdens hun 16-daagse tour bezochten de Britse royals Australië, Fiji, Tonga en zijn ze nu beland op hun laatste bestemming, Nieuw-Zeeland. Op woensdag 31 oktober zullen de royals weer terugkeren naar Londen.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: Getty Images